Cine zicea că s-a îngrășat? Uite cum arată Delia în costum de baie!

delia.jpg

delia
Delia (34 de ani)
foto: Arhiva Personală

Delia (34 de ani) a profitat de vremea frumoasă din weekend-ul trecut pentru o sesiune de bronzat la malul mării. Artista a postat câteva imagini în care apare în costum de baie, dându-le peste nas cârcotașilor care au acuzat-o că s-a cam îngrășat în ultima vreme.

Delia este o femeie sexy și e cât se poate de conștientă de acest lucru. Vedeta a tras o fugă la mare weekend-ul trecut, a pozat sexy pe nisipul fierbinte și s-a grăbit să posteze imaginile pe contul personal de Instagram.

Ședința foto improvizată vine la numai trei luni de când Delia declara într-un interviu pentru Ziarul Ring că este mândră de formele ei.

„Am forme pentru că sunt o femeie normală. Dar fac foarte mult sport și mănânc cât de sănătos pot sau cel puțin nu fac excese. Când chiar mi-e poftă de ceva, nu exagerez, gust și atât. Nu există o siluetă de vis, există cum te simți tu bine în pielea ta. Eu mă simt extraordinar și asta se vede și se simte”, a declarat cântăreața. 

delia.jpg

delia matache
Delia, sexy la mare, pe nisipul fierbinte
foto: arhivă personală

 

delia_3.jpg

delia matache
Delia, sexy la mare, pe nisipul fierbinte
foto: arhivă personală

 

delia_4.jpg

delia matache
Delia, sexy la mare, pe nisipul fierbinte
foto: arhivă personală

 

delia_2.jpg

delia matache
Delia, sexy la mare, pe nisipul fierbinte
foto: arhivă personală
Loading...
 
 

Citește și

  • delia corp forme

    Delia Matache (34 de ani) e mândră de corpul ei. Deși gurile rele o critică pentru că ar avea câteva kilograme în plus, artista le dă peste nas cârcotașilor. Face sport, mănâncă sănătos, dar crede că nu există o siluetă „de vis”, așa cum promovează revistele glossy. Artista se simte bine extraordinar de bine în pielea ei și vrea ca toată lumea să știe acest lucru.

  • Deschiderea sezonului estival şi mini vacanţa de Paşte sunt mană cerească pentru vedete, care bifează concerte pe bandă rulantă. Cele mai multe şi-au antamat show-uri la mare, în cluburile de fiţe, dar nu le-au refuzat nici pe cele din Bucureşti. Delia e campioană şi la bani, şi la cântări.

  • delia

    Delia este una dintre cele mai populare artiste de la noi, care se străduieşte să aibă o relaţie strânsă cu fanii ei. Artista a demonstrat că nu are aere de vedetă şi a abordat direct o tânără care aştepta în trafic ascultând piesa ei. Reacţia fetei este fabuloasă. Filmuleţul în care cele două interacţionează verbal a fost publicat de solistă pe contul ei de socializare.

  • delia matache grasa aplicatie

    Delia Matache şi-a şocat fanii cu noul ei look. Mare amatoare să încerce tot felul de aplicaţii, solista s-a transformat într-o persoană cu greutate, doar pentru a se amuza. A stârnit hohote se râs şi în rândul admiratorilor ei când a făcut publică o imagine cu ea în care pare că a defectat acul cântarului.