Cine a rămas în finala MasterChef. Decizia radicală a producătorilor

juriu_masterchef_1.jpg

juriu masterchef 2015
Juriul MasterChef vor decide în ziua difuzării emisiunii la Pro TV cine va câştiga titlul MasterChef 2015
Foto: Pro TV

Telespectatorii emisiunii culinare de la Pro TV sunt curioşi să vadă cine va fi câştigătorul acestei ediţii MasterChef. Pentru că nu vor să ajungă în presă detalii despre acesta, producătorii show-ului au luat o hotărâre radicală. Cu toate măsurile de siguranţă luate de Pro TV, Click! a aflat cine sunt doi dintre concurenţii care au ajuns în finală.

Şi anul acesta, finala emisiunii va fi difuzată la Pro TV în preajma Sărbătorilor de iarnă. Momentan au mai rămas în competiţie 10 concurenţi, iar Chef-ii Patrizia Paglieri, Adrian Hădean și Florin Scripcă (Chef Foa) sunt cu ochii pe ei şi pe preparatele lor, ca şi prezentatorul Răzvan Fodor.

Filmările până la finală s-au terminat deja, însă numele celor trei bucătari care se vor duela pentru titlul MasterChef 2015 sunt ţinute sub cheie. Şi ca să prevină orice scurgere de informaţii în exterior, producătorii au luat o măsură extremă. Anul acesta, finala se va filma în dimineaţa zilei în care se va difuza emisiunea, cum s-a întâmplat de altfel şi în 2014.

Decizia este de înţeles, în condiţiile în care, acum doi ani, numele câştigătorului a fost anunţat de presă înainte de difuzarea finalei, iar surpriza telespectatorilor a fost stricată.

“S-au luat măsuri de securitate şi s-au semnat contracte confidenţiale nu numai cu concurenţii, dar şi cu membrii echipei de filmare. Nu se doreşte cu nici un chip să se afle concurenţii din finală şi nici câştigătorul”, au dezvăluit în exclusivitate pentru Click! surse din preajma echipei de producţie. 

Cu toate acestea, Click! a aflat numele a doi dintre cei care au şanse mari să câştige finala MasterChef 2015. Este vorba de Andrei Voica din Craiova şi Liviu Balint din Cluj. Ei se vor bate în finala emisiunii şi vor avea de făcut preparate de primă clasă! Aveţi încă puţină răbdare şi veţi afla şi cine va primi titlul de cel mai bun bucătar al României.

andrei_voica_masterchef_2015.jpg

andrei voica masterchef
Andrei Voica este primul dintre cei trei finalişti MasterChef 2015
Foto: Pro TV

liviu_balint_masterchef_2015.jpg

liviu balint masterchef 2015
Liviu Balint a ajuns în finala MasterChef 2015, iar telespectatorii vor vedea în curând la Pro TV cum a reuşit performanţa
Foto: Pro TV

Câştigătorii din anii trecuţi

Prima ediţie a MasterChef, din 2012, a fost câştigată de Petru Buiuca. A urmat în 2013 Aida Parascan.  În iarna lui 2014 a câştigat competiţia Ciprian Ogarcă, olteanul care a fost reintrodus în concurs după ce fusese eliminat. În acelaşi an, însă în ediţia de primăvară, titlul de MasterChef a fost câştigat de  Jessica Zamfir.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1