Cine o va înlocui pe Anca Lungu, gravidă în 6 luni, la pupitrul Observatorului

an.jpg

anca lungu
Anca Lungu a părăsit pupitrul Observatorului
foto: captură Antena 1

Anca Lungu și-a anunțat retragerea de la pupitrul știrilor de weekend de la Antena 1. Duminică seara, 1 aprilie, prezentatoarea a intrat la ultimul jurnal al stației înainte de a le preda ștafeta colegilor ei.

Vedeta este însărcinată în 6 luni cu noul ei iubit, un potent om de afaceri cu care și-a refăcut viața sentimentală după divorțul de vara trecută de Ștefan Lungu. Știrista mai are o fetiță în vârstă de aproape 4 ani din mariajul anterior.

Vești noi vin din Antena 1. Anca Lungu (32 de ani) a lăsat liber pupitrul știrilor de seară din weekend. Emoționată, vedeta și-a luat rămas bun de la telespectatori, dar a explicat că nu va părăsi lumea televiziunii. Ea va rămâne în lumina reflectoarelor. În curând va transmite știri de la Nisa, oraș în care va locui și de unde va fi corespondent al postului.

ancad.jpg

anca lungu
Anca a fost emoționată de supriza pregătită de colegi
foto: captură Antena 1

 

Octavia Geamănu și Cosmin Stan sunt colegii care îi vor lua locul la pupitru și care duminică seara i-au adus flori și tort, în semn de mulțumire. Octavia este vedetă a trustului Intact iar Cosmin Stan, fost corespondent Pro tv, prezentator Realitatea Tv, Digi 24 și Prima Tv. 

cosmin.jpg

cosmin stan octavia geamanu
Cosmin Stan și Octavia Geamănu au preluat ștafeta
foto: captură Antena 1

 

Anca Lungu s-a făcut mai întâi remarcată ca prezentatoare la GSP tv, apoi a ajuns la Antena 1.

La 21 de ani, vedeta, care s-a născut la Suceava, a fost căsătorită cu Octavian Rusu, de care a divorțat doi ani mai târziu. Pe Ștefan Lungu l-a cunoscut când a început să se învârtă în cercurile mondene din București. Cei doi s-au căsătorit în secret în 2014, dar vara trecută s-au separat amiabil la notar. Anca și Ștefan au împreună o fetiță, Natalia. La doar 8 luni de la divorț, Anca s-a afișat cu un alt bărbat cu care este acum gravidă în 6 luni și urmează să se mute la Nisa. 

 

Loading...

Citește și