Cine o poartă mai bine? Loredana Chivu și Adelina Pestrițu, în aceeași rochie

Coincidenţă sau potrivire, aşa s-a întâmplat în cazul celor două dive care s-au îmbrăcat la fel. Este vorba despre Adelina Pestriţu (32 de ani) şi Loredana Chivu (29 de ani), care s-au îndrăgostit de acelaşi model de rochie, o creaţie identică însă de la branduri diferite.

O rochie roşie, mulată pe corp, cu trenă, decolteu larg şi volane ample care te duc cu gândul la dansatorii de flamenco. Bruneta a purtat-o la o nuntă, iar blondina la o şedinţă foto şi amândurora le-au venit ca sculptate, pentru că au dimensiuni de fotomodel: 90-60-90. Cele două vedete au mare grijă de corpurile lor.

Fac sport, sunt atente la alimentaţie şi apelează şi la tratamentele estetice. Iar implanturile cu silicon se pot vedea de la distanţă. Diferenţa este că fotografia Adelinei a înregistrat peste 46.000 de like-uri, iar cea a Loredanei, doar 11.000 de aprecieri. Este şi normal, în condiţiile în care Adelina Pestriţu are un milion de fani. 

 

Loading...

Citește și

  • Adelina Pestrițu a fost din nou în focurile pregătirilor! Fosta prezentatoare TV și-a serbat ziua de naștere, motiv pentru care s-a pus din timp pe planificat și pe căutat locații. Se pare că astrele i-au surâs vedetei, având în vedere că a găsit o sală de evenimente pe placul ei, care a impresionat-o atât de tare, încât a decis că își dorește să organizeze și nunta ei cu Virgil Șteblea tot acolo.

  • loredana chivu buze

    Divele autohtone înţeleg diferit rezultatul unor buze senzuale, aşa că adeseori vedem şi imagini în care injecţiile fac mai mult rău decât bine. Loredana Chivu este una dintre vedetele de la noi care îşi programează periodic vizite la estetician, dar ultimele nu au fost unele tocmai fericite. Blondina a trecut printr-o intervenţie de mărire care i-a lăsat urme inestetice, buzele ei fiind complet lipsite de naturaleţe.