Cine este invitatul permanent în galele "Bravo, ai stil!"

bravo_ai_stil.jpg

brav, ai stil
Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Iulia Albu jurizează emisiunea "Bravo, ai stil!"
Foto: Instagram

"Bravo, ai stil!" este emisiunea toamnei la Kanal D. 10 tinere pasionate de modă și stil au început lupta pentru 100.000 de lei și o carieră în televiziune. Trei au părăsit deja competiția, dar intrigile nu lipsesc, iar jurații fac show-ul și mai palpitant.

Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Iulia Albu sunt cei trei membri ai juriului care "taie și spânzură" la "Bravo, ai stil!" Ilinca Vandici este prezentatoarea, cea care încearcă să țină în frâu concurentele, dar și contrele dintre jurați și fete. Echipa celor patru a mai primit un ajutor prețios. Este vorba despre Răzvan Ciobanu. El devine invitat permanent în galle din fiecare duminică și are dreptul de a juriza și de a nota.

Creatorul de modă are un dublu rol în esmisiune: este acolo să le ajute pe concurente, dar și să le taxeze atunci când este nevoie. Ilinca Vandici a spus la "Wowbiz", joi, 15 septembrie, când a fost anunțată noua vedetă din emisiune: "Răzvan este singurul care a reușit să o pună cu botul pe labe pe Iulia Albu".

razvan_ciobanu.jpg

razvan ciobanu
Răzvan Ciobanu este invitat permanent la "Bravo, ai stil!"

 

Loading...

Citește și

 • razvan ciobanu despre viata de homosexual

  Printre primii bărbaţi din showbiz care au recunoscut că sunt gay se numără şi Răzvan Ciobanu. Despre viaţa de homosexual, designerul a fost întotdeauna precaut în ceea ce spune. Deşi e discret cu privire la viaţa lui personală, acesta a mărturisit că iubirea dintre doi bărbaţi este la fel ca cea dintr-un cuplu heterosexual.

 • iulia albu

  "Bravo, ai stil!" este show-ul toamnei la Kanal D, dar și frontul de bătălie al concurentelor care se luptă pentru un premiu fabulos: 100.000 de lei și o carieră în televiziune. Orgoliile sunt la ele acasă în platoul de televiziune în care au mai rămas doar șapte din cele 10 competitoare.

 • juriu bravo ai stil

  Rândurile se strâng, dar şi pretenţiile juraţilor cresc! Duminică seară (4 septembrie), Iulia Albu, Maurice Munteanu şi Raluca Bădulescu au mai făcut o eliminare. O altă tânără aspirantă la marele premiu de 100.000 de lei şi o carieră în televiziune a părăsit competiţia în lacrimi.

 • bravo ai stil show kanal d

  Din 22 august, postul Kanal D lansează un nou show tv: „Bravo, ai stil!”. Emisiunea, inspirată dintr-un format internațional de mare succes, „My Style Rocks”, pune la bătaie un premiu de 100.000 de lei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1