Cine este grecul Dionisis Kounavis, “febleţea” Mihaelei Rădulescu

dionisos-kounavis-ferma.jpg

Dionisis Kounavis
Dionisis Kounavis este producătorul emisiunii "Ferma", de la PRO TV
Foto: Facebook

Mihaela Rădulescu nu are deloc gusturi rele la bărbaţi, iar apropierea de producătorul emisiunii “Ferma”, grecul Dionisis Kounavis, s-a produs şi pentru că cei doi au multe lucruri în comun. Tânărul a lucrat la multe proiecte de top, din televiziune, atât de la noi, cât şi din străinătate, ultimul înainte de “Ferma” fiind “Ninja Warrior”, tot de la PRO TV.

Click.ro a scris ieri despre relaţia din ce în ce mai apropiată pe care Mihaela Rădulescu (49 de ani), prezentatoarea emisiunii “Ferma”, o are cu producătorul acestui show, grecul Dionisis Kounavis. Cei doi fac schimb de mesaje romantice şi tandre pe Instagram, fac exces de inimioare şi se pare că ţin mult unul la celălalt. Dar nici nu se ascund, căci ambii au conturile de socializare deschise fanilor, semn că îşi asumă prietenia specială.

CLIIMA20140115_0020_1.jpg

Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil au fost împreună 6 ani

Dionisis Kounavis ne aminteşte de Dani Oţil, matinalul de la Antena 1, bărbatul de care Mihaela Rădulescu s-a despărţit în 2014, după 6 ani de relaţie. Lucrează tot în televiziune, au cam aceeaşi vârstă, acelaşi stil vestimentar, amândoi poartă barbă şi sunt firi sportive. Şi pe Felix Baumgartner, iubitul ei din prezent, Mihaela Rădulescu a pus ochii tot la serviciu, în timpul unui interviu, în 2014, la doi ani după ce austriacul de Cartea Recordurilor reuşise saltul din stratosferă.

dionisis-kounavis_2.jpg

dionisis Kounavis
Dionisis Kounavis s-a ocupat şi de "Ninja Warrior"
Foto: Facebook

Cine este grecul Dionisis Kounavis

Pe paginile de socializare, grecul Dionisis Kounavis, “febleţea” Mihaelei Rădulescu, îşi prezintă atât viaţa personală, călătoriile, vacanţele, cât şi viaţa profesională. Are o mulţime de poze din timpul proiectelor la care a lucrat, în spatele camerelor de luat vederi. Înainte de “Ferma 2019”, show filmat la Văliug, Caraş Severin, unde este producător, Dionisis Kounavis s-a ocupat de un alt proiect mare de la PRO TV, emisiunea cu adrenalină “Ninja Warrior”, difuzată în toamna lui 2018.

dionisis-kounavis_3.jpg

Dionisis Kounavis, în spatele camerelor de filmat
foto: Instagram

Dar iată ce CV impresionant are grecul Dionisis Kounavis în televiziune: a fost, pe rând, editor, producător sau editor general în proiecte de divertisment şi reality-show-uri din Grecia, Cehia, Slovacia, Bulgaria şi România. Printre acestea se numără “MasterChef”, “Ninja Warrior” şi “Ferma”.

dionisis-kounavis_1.jpg

dionisis Kounavis
Dionisis Kounavis a avut succes cu MasterChef Bulgaria
foto: Instagram

Uite ce mesaje îşi trimiteau grecul Dionisis Kounavis şi Mihaelei Rădulescu

Iată dovada că Mihaela nu îl consideră pe Dionisis doar un producător grozav, ci şi un bărbat atrăgător. “Încă arăţi sexy, extraterestrul meu preferat. Ce s-a întâmplat?”, i-a comentat Mihaela în dreptul unei imagini de pe Instagram, în care Dionisis se plângea de insomnia. “Haha, mulţumesc, Mihaela mea, este efectul Văliug”, i-a răspuns şi el, alături de câţiva emoji-pupici. În subsolul altei imagini, diva de la Monaco îi scrie bărbatului cu nume de zeu grec (n.r. În mitologia greac, Dionis era zeul vinului, al extazului, al fertilităţii) următorul mesaj: “Mi-e dor de tine, zeul meu”. „Și mie”, i-a răspuns el, alăturând trei inimioare.

mihaela-radulescu_2.jpg

mihaela radulescu
Mihaela Rădulescu şi Dionisis, mesaje de dor
foto: Instagram
Loading...

Citește și

  • mihaela radulescu la ferma vedetelor

    Emisiunea "Ferma" de la PRO TV a venit sezonul acesta cu multe schimbări, dar iată că cele mai mari surprize tot din partea Mihaelei Rădulescu vin. Prezentatoarea show-ului pare din ce în ce mai apropiată de producătorul grec Dionisis Kounavis, cu care a dezvoltat o relație tandră, momentan pe Instagram. Diva îi trimite inimioare, pupici și îl alintă "Zeul meu", "Extraterestrul meu preferat". Cei doi nu se ascund, căci conturile de socializare pe care îşi trimit mesajele sunt publice.

  • ferma 2019 vila klaus

    Misterul locului unde se filmează Ferma 2019, reality-show-ul de la Pro TV, a fost spulberat. Click! a aflat unde au decis producătorii să-i ducă în mare secret pe cei 18 concurenţi. Până acum tot ce se ştia era că vedetele angrenate în acest proiect vor locui într-o casă dărăpănată în munţii din României. Se pare că vila a fost în trecut locul unde regele Mihai a făcut un an de şcoală şi ulterior a fost folosită ca destinaţie de vacanţă pentru copii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1