Cine a distrat-o pe Lavinia Pârva de ziua ei? N-a fost Ștefan Bănică

lavinia parva.jpg

lavinia parva
Lavinia Pârva a zâmbit foarte puțin de ziua ei, iar cel care a distrat-o nu a fost Ștefan Bănică Jr.
foto: Mihai Ionescu

Lavinia Pârva a sărbătorit într-o discreție totală împlinirea a 31 de ani. Iubita lui Ștefan Bănică Jr. a stat aproape toată ziua în casă, iar când a ieșit a făcut deliciul vecinilor cu cățelul ei. De altfel, necăjită că nu reușește să scoată niște bani de la un bancomat, Lavinia a revenit la sentimente mai bune după ce bichonul a început să sară în jurul ei cu chef de joacă.

Marți, 24 noiembrie, Lavinia Pârva a împlinit 31 de ani. Iubita lui Ștefan Bănică Jr. a preferat să-și petreacă ziua în vila în care locuiește împreună cu artistul și să răspundă, probabil, la telefoane. E drept că nici vremea de afară nu prea îmbia la plimbare.

Fotoreporterii Click! au surprins-o când ieșit din casă pentru puțin timp la orele amiezei, însoțită de cățelul ei, un bichon havanez cu mare chef de joacă. Cântăreața s-a îmbrăcat sport, ca pentru o ieșire până la colțul străzii, în pantaloni bufanți din catifea, pe care i-a băgat în cizmele negre din piele, și cu o geacă portocalie din fâș, până în talie, cu o bordură din blană naturală la glugă.

Iubita lui Ștefan Bănică Jr. a dat o fugă până la un bancomat, de unde a încercat să scoată niște bani. Fără succes, însă, în ciuda telefoanelor pe care le-a dat pentru rezolvarea problemei. În tot acest timp, cățelul și-a așteptat cuminte stăpâna.

La plecare, însă, chiar dacă Lavinia era neagră de supărare, cățelul s-a pus pe țopăit și a reușit să-i readucă zâmbetul pe buze.

 • lavinia parva
  Lavinia Pârva dă un telefon după ce își dă seama că nu poate scoate bani de la bancomat
  foto: Mihai Ionescu
 • lavinia parva
  LaviniaPârva mai face o încercare la bancomatul buclucaș. Cățelul o așteaptă cuminte
  foto: Mihai Ionescu
 • lavinia parva
  Supărată că nu a reușit să scoată bani, Lavinia dă să plece acasă
  foto: Mihai Ionescu
 • lavinia parva
  Cățelul nu mai rezistă și își cere porția de hârjoneală
  foto: Mihai Ionescu
 • lavinia parva
  Lavinia nu rezistă mult și se apleacă să-l mângâie pe simpaticul bichon
  foto: Mihai Ionescu
 • lavinia parva
  Misiune îndeplinită pentru bichon! Laviniei îi revine zâmbetul
  foto: Mihai Ionescu
 • lavinia parva
  Stăpâna și cățelul pleacă veseli spre casă
  foto: Mihai Ionescu
 • Maximize

1/7

Ştefan Bănică Jr. a recunoscut relaţia cu Lavinia Pârva abia în 2013, după divorțul de Andreea Marin. Relația lor a fost însă dată la iveală de fotoreproterii Click! în 2011, Lavinia a fost surprinsă intrând pe strada pe care Ştefan avea un apartament. Cei doi au petrecut acolo trei ore, iar la ieșire, observând fotografii, artista l-a avertizat pe Ștefan să nu iasă.

lavinia-parva-stefan-banica-celebrity-awards-2014-1.jpg

lavinia parva
Lavinia Pârva și Ștefan Bănică formează un cuplu, oficial, din 2013
foto: arhivă Click!

 

Loading...
 
 

Citește și

 • lavinia parva

  Lavinia Pârva și Ștefan Bănică formează oficial un cuplu din 2013, dar până acum nu s-a pus niciodată vorba despre căsătorie sau copii. E drept că Lavinia a afișat în mai multe rânduri o siluetă modificată, iar cârcotașii au speculat imediat că la mijloc ar fi o sarcină. Recent, cântăreața a abordat deschis subiectul copiilor, iar declarația ei a fost cel puțin surprinzătoare. ”Mă doare sufleţelul că nu sunt tot timpul cu căţelul meu, care acum se află la mama. El este nepoţelul mamei mele.”

 • lavinia parva

  Iubita lui Ștefan Bănică jr n-a fost niciodată pudică în videoclipuri. Imaginile cu picioarele dezgolite, posteriorul pus în valoare de lenjerie neagră și sânii neținuți în frâu de sutien i-au urmărit multă vreme pe fanii vedetei. Dar parcă niciodată Lavinia Pârva nu a fost mai sexy decât în cel mai recent videoclip, în care s-a lăsat inspirată de singurul dansator de flamenco din România.

 • “Soacră, soacră…poamă acră?”. Nici vorbă! Lavinia Pârva (30 de ani) poate răsufla uşurată pentru că a reuşit să-i intre la inimă Sandei Liteanu, mama lui Ştefan Bănică jr. (48 de ani). Se pare că sexoasa brunetă a trecut testul şi are mari şanse să devină noră cu acte oficiale.

 • lavinia parva stefan banica

  S-a dus pasiunea din cuplul Ştefan Bănică şi Lavinia Pârva. Chiar dacă fac eforturi să îşi arate dragostea ori de câte ori sunt camere de filmat prin apropiere, iată că de data aceasta au dat-o în bară. Dacă mai ieri Ştefan declara că Lavinia este femeia vieţii lui, iată că astăzi nici nu o mai sărută.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1