Cine a câștigat Asia Express și a plecat acasă cu 30.000 de euro

asiaaaaa.jpg

Asia Express
Foto Facebook

Competiția Asia Express a luat sfârșit, după câteva probe care i-au extenuat și scârbit pe cei patru concurenți rămași în finală. Lupta s-a dat între Raluka și Ana Baniciu pe de o parte și Liviu Vârciu - Andrei Ștefănescu pe de altă parte. Finaliștii au meritat din plin marele premiu.

După ce au trecut prin probe aproape inumane, toți concurenții au fost nevoiți să găsească obiecte în parcuri, să recunoască piese românești cântate de thailandezi, să mănânce insecte sau să facă niște cumpărături într-o piață acoperiți la ochi. De dimineață până seară, cele patru vedete s-au întrecut între ele, dar și cu propriile persoane, în aglomeratul Bangkok, pentru a-și adjudeca premiul de 30.000 de euro.

Mai norocoase sau mai calculate, fetele au câștigat cursa nebună și banii. Raluka și Ana Baniciu au intrat în concurs în locul surorilor Nicoleta și Iuliana Luciu.

asiaexpress_ro14_7.jpg

ana baniciu raluka
Ana Baniciu (stânga) și Raluka (dreapta) au câștigat ”Asia Express”
foto: Antena 1

 

Finaliștii au mărturisit înainte de finală că vor avea parte de o zi foarte tensionată, însă vor încerca să se autodepășească și să facă față probelor.

„Va fi ziua crucială pentru fiecare dintre noi. Vom da tot ce avem mai bun și vom încerca să ne autodepășim. Cine e mai bun să câștige!”, au declarat  aceștia.

,,Mai avem puțin. Înseamnă enorm pentru noi că suntem finaliste, că am ajuns până aici și că am reușit să trecem prin toate momentele grele. Ne-am demonstrat că suntem foarte puternice și că merităm să ne aflăm în această etapă. Acum suntem pregătite să luptăm în ultima misiune, dacă am muncit atât de mult vrem să și câștigăm”, au declarat Ana Baniciu și Raluka.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au declarat că sunt foarte bucuroși că au ajuns până în finală, dar le-a fost teamă puțin de echipa formată din Raluka și Ana Baniciu.

,,Ne bucurăm foarte tare că suntem în finală alături de fete, pentru că știu să piardă, dar știu să și câștige. În același timp, ne este și puțin teamă. Urmează o finală frumoasă, eu asta cred că trebuie să primeze. Va fi o luptă crâncenă, o să ne dorim cu toții să câștigăm mai mult ca orice, vom da tot ce avem mai bun și vom încerca să ne autodepășim. Cine e mai bun va câștiga”, au declarat ei.

Loading...

Citește și

  • Reality Show-ul Asia Express a ajuns la final, iar în seara aceasta, 3 aprilie, publicul și fanii competiției pot afla cine a plecat acasă cu mare premiu de 30.000 de euro. Show-ul a fost lider de audiență atât pe publicul comercial, cât și la nivel urban, iar in fața televizoarelor în momentul în care a fost difuzată semifinala, aproape două milioane de telespectatori au urmărit Antena1.

  • ana baniciu

    Marți seară, de la 20.00, la Antena 1, se dă lupta finală la "Asia Express" între cuplurile formate din Liviu Varciu & Andrei Ștefănescu și Raluka & Ana Baniciu (25 de ani). Cu fosta vedetă din serialele “Pariu cu viață” și “O nouă viață”, dar și din trupa LaLa Band am stat de vorbă despre această experiență care i-a schimbat viața.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1