Chirilă, anul şi scandalul la «Vocea României»

chir12-13-vedete-2-col-tudo.jpg

Tudor Chirilă i-a apostrofat pe artiştii care câştigă bani interpretând doar piesele altora
Citeste tot despre: 

Nonconformistul jurat de la „Vocea României” (PRO TV) a reuşit să-şi pună în cap fanii şi unii colegi de breaslă, după ce în ediţia de vineri le-a apostrofat pe două concurente, Iulia Stoica şi Aneea Opriş, că se complac să cânte într-o trupă de coveruri.

Fetele activează în formaţia Rym, în Sibiu. Ulterior, Chirilă a detaliat pe Facebook. “Să vii la «Vocea României» ca să mai prinzi o nuntă, mi se pare trist. Mi-e greu să înţeleg cum poate un cântăreţ să fie fericit interpretând doar piesele altora”, spunea Tudor. În timp ce unii l-au taxat că a fost prea dur, alţii au fost mai blânzi. “ Tudor se referă la trupe de cover care nu încearcă niciodată compoziţie proprie. Iar eu nu cred că există aşa ceva. Cred că toţi artiştii din trupa de cover au undeva, la sertar, piese proprii, sau au lansat deja câteva compoziţii originale”, ne-a spus Alex Vasilache, liderul celei mai cunoscute trupe de coveruri de la noi, Jukebox. Anul trecut, Tudor Chirilă a iscat un scandal cu o altă concurentă, Tincuţa Fernea, pe care a acuzat-o că trişează, fiind susţinută agresiv de autorităţile din oraşul ei natal, Satu Mare.

Loading...

Citește și

  • tudor chirila

    Tudor Chirilă (42 de ani) a avut o reacție dură vineri seara, 30 septembrie, la adresa trupelor care cântă coveruri. El a publicat un lung mesaj pe contul său de Facebook imediat după emisiunea „Vocea României”.

  • cornel ilie

    Jurat la „Vocea României”, Tudor Chirilă a fost deranjat de declarația unei concurente, care a mărturisit că face parte dintr-o trupă de coveruri. Ulterior, artistul și-a exprimat opinia în cadrul unui text publicat pe Facebook.

  • Tudor Chirilă, jurat la Vocea României. a rămas plăcut impresionat de o concurentă vineri seară, în cea de-a patra ediție a show-ului de la Pro TV.

  • tudor chirila

    De două ori jurat și câștigător la ”Vocea României”, unul dintre cele mai apreciate show-uri de televiziune de la noi, actor cu carte de muncă la Teatrul de Comedie și tată de familie cu normă întreagă, Tudor Chirilă (41 de ani) spune că nu s-a simțit niciodată tentat să plece din țară, chiar dacă lucrurile sunt departe de a fi roz. Într-un interviu acordat ziarului Adevărul, Chirilă a dezvăluit care este salariul pe care îl primește de la teatru.