Chefi la cuțite. Ce le gătește Florin Dumitrescu celor două fiice adorabile

florin_dumitrescu_fetita.jpg

florin dumitrescu familie
Chef Florin Dumitrescu este "topit" după fetițele lui
foto: Antena 1

Înconjurat de fete în casă, chef Florin Dumitrescu le răsfață așa cum știe el mai bine, cu preparate delicioase. Juratul de la "Chefi la cuțite" a mărturisit că cele două fiice ale sale îl roagă mereu să facă doar două dintre miile de rețele pe care bucătarul le știe. Noul sezon special "Chefi la cuțite", care va debuta pe 30 aprilie, la Antena 1, este dedicat famiilor.

Dedicat familiilor, noul sezon "Chefi la cuțite" va pune în lumină și abilitățile la bancul de lucru ale juniorilor, întărind ideea că talentul culinar este moștenire genetică.

“Oamenii care sunt atrași de mâncare gătesc cu atât de multă pasiune acasă, încât transmit asta și copiilor”,a mărturisit chef Florin Dumitrescu (31 ani), iar soția lui a venit cu argumente solide în acest sens.

Mezinele familiei, Ava (6 ani) și Mia (4 ani) nu par să stea departe de “joaca” din bucătărie și sunt un ajutor de nădejde în sesiunile de gătit. Ava și Mia au învățat deja cum să facă deserturi cu ingrediente sănătoase, adaptate pentru copii, și chiar participă la pregătirea micului dejun.

Rețetele cu care chef Florin Dumitrescu nu dă niciodată greș

“În fiecare dimineață, ele bat ouăle pentru omletă. Când avem mai mult timp la dispoziție, pregătim împreună biscuiți și turtă dulce. Pentru noi este deja o tradiție să ne jucăm cu tot felul de forme în bucătărie. Ava este cea mai activă, se implică chiar și când gătește Florin. Stă lângă el, spală fructele, legumele, îi rupe pătrunjelul de pe crenguțe, sau îi curăță usturoi”, a mărturisit Cristina, soția juratului.

florin_dumitrescu_familie.jpg

florin dumitrescu familie
Chef Florin Dumitrescu și soția lui Cristina au două fetițe superbe
foto: Antena 1

În ciuda experienței din bucătărie și a talentului culinar, chef Florin Dumitrescu a povestit că preparatele cu care le poate cuceri pe cele mici în orice moment al zilei sunt printre cele mai simple. “Dacă ar fi după fetele mele, ar trebui să gătesc doar două rețete. Paste fierte, simple, preferatele celei mici, sau pizza, pentru cea mare”, a explicat bucătarul.

Care sunt regulile noului sezon "Chefi la cuțite", dedicat familiilor

Sezonul special dedicat familiilor schimbă structura echipelor. Formate din câte patru membri, familiile vor participa în echipă de data aceasta în concursul culinar de la Aantena 1. Concurenții vor încerca să demonstreze că au ingredientele necesare pentru a obține cuțitul din partea chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Vedete, foști concurenți talentați, juniori pasionați de gătit, sau oameni în vârstă cu experiență în bucătărie, toți își vor încerca norocul în etapa preselecțiilor. Cei mai talentate familii vor fi alese în taberele celor trei jurați și vor intra în arena culinară "Chefi la cuțite", unde au o șansă de a demonstra că au sarea și piperul necesare pentru a ajunge în marea finală și a obține premiul de 10.000 de Euro.

 

Citește și:

 

Chef Florin Dumitrescu, amintiri savuroase de la nuntă!

Dieta cruntă prin care Florin Dumitrescu a slăbit 10 kg într-o lună

 

 

                                                    

 

Loading...

Citește și

  • chef dumitrescu

    Deşi este bucătar şi se învârte toată ziua printre ingrediente savuroase, chef Florin Dumitrescu nu poate să mănânce tot ce îi pofteşte inima. Juratul emisiunii "Chefi la cuţite" de la Antena 1 face sacrificii uriaşe atunci când concurenţii îi pun în faţă spre degustare preparate care conţin lactate. Celebrul bucătar suferă de intoleranţă la lactoză, iar această problemă de sănătate l-a făcut să fie mult mai precaut în privinţa ingredientelor.

  • Chef Florin Dumitrescu îşi freacă mâinile de bucurie că un bucătar din echipa sa a câştigat, marţi seară, la emisiunea ”Chefi la cuţite” (Antena 1), marele premiu de 30.000 €. Cu câteva zile înainte de marea finală, el a trecut şi pe la salonul de tatuaj.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1