Chef Florin Dumitrescu a devenit tătic pentru a doua oară! Primele imagini din spital

che_florin_d.jpeg

Chef Florin Dumitrescu cutit bucatarie
Juratul de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” a devenit din nou tată
Foto: Antena 1

Este mai fericit ca niciodată! Chef Florin Dumitrescu (27 de ani) a devenit astăzi, 16 aprilie, tată pentru a doua oară.

După ce, în urmă cu doi ani, în luna iunie, soţia lui, Cristina, i-a dăruit o fetiţă superbă, Ava, iată că istoria se repetă! Florin Dumitrescu și soția au retrăit astăzi aceleași emoții. Cu 2,480 kilograme și 49 de cemtimetri, micuța Mia le-a adus părinților o bucurie de nedescris.

florin_dumitrescu_in_spital.jpg

florin dumitrescu
Florin Dumitrescu a publicat primele imagini din spital, de la naşterea fetiţei Mia Victoria
Foto: arhiva personală

Chef-ul de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” a publicat, pe contul personal de Facebook, câteva rânduri sugestive, în care îşi anunţă fanii de fericitul eveniment din viaţa lui şi a soţiei. Astfel, Florin Dumitrescu a anunţat că frumoasa Cristina (33 de ani) a născut o fetiţă de nota 10, iar el se simte cu adevărat împlinit!

chef_florin.jpg

Chef Florin Dumitrescu cutit bucatarie
Chef Florin Dumitrescu este un tătic de nota 10
Foto: Arhivă personală

 

"S-a născut Mia Victoria Dumitrescu. Este bine şi a luat şi un 10 la naştere! Vă multumesc anticipat pentru urări şi mă duc lângă prinţesele mele. Vă pup pe toţi", a scris Florin Dumitrescu, emoţionat, pe reţeaua de socializare.

”De data asta nu am fost luați prin surprindere, cum s-a întâmplat cu Ava, prima noastră fetiță, care s-a născut cu câteva zile mai devreme. Mia Victoria Dumitrescu s-a născut exact la data stabilită și este o fetiță absolut superbă. Sunt atât de fericit încât mi-am sunat toți prietenii apropiați să mă laud că sunt încă o dată tată de fată”, a mărturisit entuziasmat juratul de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”.

Florin și Cristina sunt acum nerăbdători să o ducă acasă pe Mia. ”Chiar înainte de naștere cu câteva zile mă uitam prin hăinuțele de nou născut ale Avei și m-a cuprins o emoție puternică la gândul că vom avea din nou acasă un bebeluș. Suntem curioși cum se vor înțelege cele două și abia așteptăm să ne jucăm împreună, să ieșim la plimbare, să mergem în vacanțe”, a povestit Cristina, chiar înainte de ziua în care a adus-o pe lume pe Mia.

Prima fetiţă, Ava, are aproape doi ani şi seamănă leit cu părinţii ei.

ava_bun.jpg

Chef Florin Dumitrescu cutit bucatarie
Ava Elisabeta s-a născut în luna iunie 2013
Foto: Arhivă personală
Loading...

Citește și

  • Florin Dumitrescu tata din nou sotie Cristina

    După ce anul trecut, în luna iunie, au devenit pentru prima oară părinți, Florin Dumitrescu și soția sa vor retrăi în curând aceleași emoții. Chef-ul de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” va deveni din nou tată în luna aprilie a anului viitor.

  • Chef Florin Dumitrescu site online

    Unul dintre prezentatorii emisiunii „Iadul bucătarilor”, de la Antena 1, este de astăzi prezent şi în mediul online cu o platformă dedicată activităţii lui de Chef. La eveniment a participat şi soşia lui Florin Dumitrescu, Cristina, care va naşte al doilea copil peste o lună.