Chef Florin Dumitrescu, amintiri savuroase de la nuntă!

chef_florin_dumitrescu.jpg

chef florin dumitrescu nunta chefi la cutite
Chef Florin Dumitrescu şi-a făcut singur meniul
Foto: Antena 1

Chef Florin Dumitrescu îşi aminteşte şi acum de ziua emoţionantă în care şi-a văzut soţia mireasă. Celebrul bucătar a povestit că pe lângă grijile legate de vestimentaţie şi organizare, a avut şi emoţii în ceea ce priveşte meniul pentru invitaţi. El le-a dat lecţii bucătarilor pentru felurile de mâncare pe care le-a avut la nuntă.

Juraţii de la "Chefi la cuţite" au trecut în revistă întâmplări amuzante de la nunţile  lor. Şi asta pentru că în ediţia de luni a emisiunii, doamnele și domnișoarele, care fie sunt proaspăt căsătorite, fie în pline pregătiri de nuntă, vin la jurizarea unei noi confruntări între cele trei echipe. Cei rămași în concurs primesc vestea că tema întrecerii pe echipe din această ediție este meniul de nuntă: o farfurie de degustare care să cuprindă câte puțin din fiecare preparat pe care l-ar pregăti ei pentru o nuntă. Tema anunțată de Gina Pistol este și prilej de amintiri pentru cei căsătoriți din platou.

chef.jpg

chef florin dumitrescu cristiana sima nunta
Chef Florin Dumitrescu şi soţia sa, Cristiana Sima
foto: Click!

"La nunta mea am cântat”, își amintește Sorin Bontea. „Cum altfel? Dar să știți că nu am gătit, nunta e nuntă. Soția mea a dansat toată noaptea, eu la fel, iar de meniu s-a ocupat altcineva”, a spus el. La rândul lui, chef Dumitrescu își amintelte că pentru nunta sa el a conceput meniul și tot el a fost cel care a coordonat echipa de bucătari, cu care a făcut un training înainte pentru a se asigura că mâncarea va ieși exact pe placul lui. Iar chef Scărlătescu, deși este încă burlac, este autorul unor meniuri de top pentru unele dintre cele mai cunoscute nunți de la noi, astfel că proba nu îl va speria nicicum. 

Chef Florin Dumitrescu este juratul care are cele mai vii amintiri de la nunta, mai ales că de la ziua cea mare au trecut doar doi ani. Juratul a dat o petrecere cu 200 de invitaţi în vara lui 2014. 

 

            

         

Loading...

Citește și