Chef Sorin Bontea și-a înjurat concurenții din echipă, la Chefi la cuțite: «Minte îngustă!»

battle_8-9_chefi_s7_1.jpg

Sorin Bontea l-a înjurat pe unul dintre membrii echipei sale, după ce acesta a scăpat din mâini o ladă cu carne

Penultimul battle de la Chefi la cuțite s-a desfășurat la intensitate maximă, mai ales că chefii s-au enervat pe membrii echipelor lor din cauza presiunii timpului. Concurenții au primit o nouă provocare din partea Ginei Pistol, iar proba le-a testat creativitatea, capacitatea de a improviza contracronometru, cât și emoțiile.

Pentru că desertul, cea mai temută temă din acest concurs, nu a fost impus ca element principal până în acest moment, echipele au avut de gătit și o rețetă dulce pe bază de ciocolată, însă au fost nevoiți să o ducă la rang de fine-dining.

”Când am auzit desert, mi-a picat cerul în cap. Eu știu doar rețete clasice!”, a spus unul dintre concurenți. Și pentru ca proba să se complice și mai mult, Gina le-a spus concurenților că în penultima confruntare pe echipe trebuie să pregătească și o salată sofisticată care să aibă la bază combinații spectaculoase de gusturi, arome, texturi sau ingrediente, ce i-au surprins pe jurații din această seară. ”Nu știu cum vom reuși să facem un desert senzațional și o salată fantastică”, a spus chef Scărlătescu, jurat ce este în acest moment în inferioritate numerică cu doar trei bucătari.

Faptul că echipa lui Sorin Bontea a fost puțin haotică și dezorganizată, cheful a început să țipe la membrii ei și să-i jignească, aproape să-i înjure. La scurt timp după ce le-a aruncat vorbe dure, el s-a simțit prost și le-a cerut iertare.

La un moment dat, între Florin Dumitrescu și Sorin Bontea s-a iscat un scandal: «Care-i problema? Tu nu ai desertul în *** mea. Comentez ce *** să fac», i-a zis Sorin Bontea lui Florin Dumitrescu răspicat.

Însă și pentru membrii echipel sale, Sorin Bontea a avut aceeași atitudine: „Ați primit toate informațiile? Am înnebunit. Bai, ești ****? Minte îngustă! Doamne ferește, să-mi bag picioarele Ți-o bagi în ***. Dă-o în ****.”, i-a zis Sorin Bontea unor concurenți, dar acest tratament i-a fost administrat în special unuia care a scăpat o ladă cu carne pe podea.

Loading...

Citește și

  • Luni seară, de la 20:00, pe Antena 1, toate energiile acumulate până în acest moment în bucătăria Chefi la cuțite vor fi descărcate într-o confruntare incendiară: ”Zici că a venit sfârșitul lumii!”, vor afirma concurenții.

  • bianca lapuste marius moga chefi la cutite

    Marius Moga şi Bianca Lăpuşte nu formează doar un cuplu, ci fac echipă şi în viaţa profesională. Cei doi participă împreună la o emisiune tv în care vor juriza câteva preparate culinare. Invitaţi la "Chefi la cuţite" de la Antena 1, luni seara, soţii Moga vor avea o misiune grea de dus la capăt şi le vor da emoţii mari candidaţilor care aspira la marele premiu pus în joc.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1