Chef Florin Dumitrescu, rețeta unei familii fericite: «Cel mai important este să știi să le calibrezi»

chef_dumitrescu_familieee.jpg

Florin Dumitrescu a găsit rețeta perfectă pentru o familie fericită

Florin Dumitrescu are grijă să petreacă mult timp alături de familia lui de care este absolut mândru și pe care o iubește din toată inima. Celebrul Chef a mărturisit că cele mai frumoase momente din timpul zilei sunt acelea când ajunge acasă și își vede familia care îi dă multă energie.

Florin Dumitrescu a mărturisit că după 4 ani de căsnicie, viața lui s-a schimbat complet și a devenit omul la care visa dintotdeauna să ajungă. “Fericirea și succesul merg mână în mână, dar cel mai important este să știi să le calibrezi. Eu mă simt un om de succes și unul foarte fericit. Sunt mulțumit cu ceea ce am și îmi doresc să îmi cresc copiii în așa măsură încât peste zece, sau douăzeci de ani..să își aducă aminte cu drag de copilăria frumoasă pe care au avut-o”, a declarat el.

Apariția celor două fetițe în viața lor este o bucurie foarte mare pentru cei doi soți, iar Florin Dumitrescu a mărturisit că familia lor este acum întregită. “Apariția copiilor nu a făcut decât să ne unească și mai mult. Ne-a dat un sens, un obiectiv mult mai complex. Dacă înainte scopul era să descoperim lumea împreună, acum este mare mare de atât. O putem descoperi în patru și este cu mult mai frumos!”, a mai declarat el.

chef_dumitrescu_familie.jpg

Florin Dumitrescu gătește alături de cele două fetițe ale sale

Florin Dumitrescu are grjiă ca acasă să întreprindă activități în care să fie implicați toți. “Acasă gătim împreună, facem tot felul de deserturi inspirate din bucătăria modernă, cu ingrediente sănătoase, adaptate pentru copii (fără zahăr, cu carob în loc de cacao și făină integrală). Sunt amândouă ajutoare de bază, indiferent că facem biscuiți, sau curățăm usturoi. Lucrăm ca o echipă”, a conchis el.

Loading...

Citește și

  • Bogdan vandici chef Florin Dumitrescu

    Explozie de bucurie în finala show-ului “Chefi la cuțite”, difuzată marți, 26 iunie, la Antena 1. Tânărul Bogdan Vandici din Oradea, de doar 21 de ani, antrenat de exigentul chef Florin Dumitrescu, a pus mâna pe premiul de 30.000 de euro, după ce a dat lovitura cu un desert perfect: prăjitura Pavlova. Bogdan Vandici ne-a povestit, într-un amplu interviu, cum a fost experienţa “Chefi la cuțite”, dar şi ce va face cu marele premiu.

  • Competiția Chefi la Cuțite devine din ce în ce mai tensionată, iar chefii au început să-și arunce cuvinte dure. În săptămâna care urmează, chefii vor avea multe farfurii de pregătit, iar concurenții din echipele lor vor fi nevoiți să-și demonstreze talentele lor culinare la capacitate maximă.