Chef Florin Dumitrescu a aniversat 10 ani de relație cu soția! Ce mesaj i-a dedicat partenerei sale

dumitrescu-sotie.jpg

Chef Florin Dumitrescu, 10 ani de relație alături de soția lui
Foto: Arhivă personală

Florin Dumitrescu, unul dintre cei trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”, a aniversat 10 ani de când el și Cristina Sima au ales să formeze un cuplu „în mod oficial”, așa cum singur spune.

Astfel, cu ocazia acestei zile speciale, chef Florin Dumitrescu i-a scris partenerei sale câteva rânduri emoționante, chiar dacă recunoaște că nu își mai amintește data exactă când au început să iasă împreună oficial ca și cuplu. „În perioada asta” totuși, spune acesta în mesajul publicat în mediul online.

Chef Dumitrescu, mesaj romantic pentru partenera lui

10 ani de când suntem împreună oficial. Bine, au trecut câteva zile bune, dar cam în perioada asta acum 10 ani, ne afişam împreună. Eu bucătar, ea beautywriter. Azi combinația asta e ok, e hip, e cool. Atunci, in 2010, nu era cine stie ce sa fii bucatar. 

Dar, azi e misto sa ai acasa un chef, mai ales in conditiile in care traim noi azi. Tin minte si acum, poza asta ii era profil pe facebook, iar din salariul meu i-am cumparat un ceas de ziua ei. Am dus-o la shopping la vitrina (adica, doar privim, nu luam nimic ca vine chiria si avem alte prioritati), dar am intrebat-o subtil ce ii place, am bagat la cap, am luat salariu si i-am luat cadoul.

Nimeni nu ne dadea mai mult de o luna impreuna. Mai toti dintre ei s-au despartit de ceva timp si noi tot impreuna si dupa 10 ani parca si mai fericiti! Atat aveam de zis. Sanatate sa aveti! Te iubesc, Sima!”, a fost mesajul lui Florin Dumitrescu.

Florin Dumitrescu și soția lui, de 10 ani împreună

Cristina Sima a devenit soţia lui Chef Florin Dumitrescu în vara lui 2014, după patru ani de relaţie şi o superbă fetiţă la activ, pe nume Ava, născută în iunie 2013. Momentul în care a fost cerută de nevastă a fost unul cu totul aparte. Cererea a venit prin intermediari, cântăreţul Cristi Nistor fiind cel care a venit cu propunerea pentru Florin.

Cuplul are împreună două fetițe, după ce Mia a venit pe lume în primăvara anului 2015. Soţia lui chef Florin Dumitrescu este autoarea blogului Cristina Sima Beauty Blog. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1