Cele mai noi nume de pe lista vedetelor de la Fort Boyard

vedetele_au_plecat_la_ford_boyard.png

Ei deja au plecat la Fort Boyard

Este oficial, noul show „Ford Boyard”, care va debuta în această toamnă la Pro TV, îi are prezentatori pe Octavian Strunilă şi Paul Ipate, colegi şi la „Ferma Vedetelor” şi la „Jocuri de celebritate”. Însă lista concurenţilor este mai lungă decât am fi crezut.

După ce Click! a anunţat în exclusivite că Octavian Strunilă şi Paul Ipate prezintă „Ford Boyard”, au început să apară pe reţelele de socializare fotografii cu vedetele care vor participa în show. Pro TV a anunțat cine sunt primii concurenţi care vor participa la emisiune: Deea Ibacka, Roxana Vancea, Răzvan Fodor, Ionuţ Iftimoaie şi Jorge. Însă, lista este mult mai lungă, iar rând pe rând, au început să apară indicii despre cine sunt noii concurenţi.

Bogdan Vlădău, fostul „Burlac”, a publicat pe contul său de Facebook un selfie în care se află înconjurat de mai multe vedete. Bogdan Vlădău a scris „the french gang” (gaşca franceză) sub fotografia în care sunt Sandra Izbaşa, Cosmina Păsărin, Conel Ilie de la Vunk, Chef Samuel LeTorriellec. Apoi, tot el s-a mai pozat cu luptătotul de kickbox Andrei Stoica.

În alte poze apar Jorge, care va debuta în prima emisiune, alături de Ionuţ Iftimoaie şi Ionuţ Pitbull Atodiresei, Mihaela Rădulescu, Sonny Flame, Andeea Antonescu, Ruby, Kamara, Claudia Pavel (ex) Cream, Vasile Calofir, Giani Kiriţă sau Cătălin Moroşanu. Lista este deschisă având în vedere că în fiecare ediţie apar câte cinci vedete noi. 

 

18_2-col-fort-boyard.jpg


Ionuț Iftimoaie, Răzvan Fodor, George, Roxana Vancea și Andreea Ibacka

paul_ipate_octavian_strunila_-_fort_boyard.jpg

paul ipate octavian strunila fort boyard
Acum îi vedem pe Paul Ipate şi Octavian Strunilă la "Jocuri de celebritate", alături de Bobonete
foto: Pro Tv

mihaela_radulescu.jpg

mihaela radulescu fort boyard
Mihaela Rădulescu (47 de ani) va intra să-şi demonstreze ablităţile sportive la "Fort Boyard"
foto: Arhiva Personală

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1