Cele mai excentrice torturi de la nunțile vedetelor. Adelina Pestrițu și Andreea Bălan i-au lăsat mască pe invitați

14-vedete-02-andreea-si-george.jpg

Andreea Bălan şi George Burcea au petrecut la o sală în centrul Bucureştiului

Vedetele şi-au îndulcit nunţile cu torturi inedite la petrecerile pe care le-au dat după ce şi-au unit destinele. Andreea Bălan şi George Burcea au avut cel mai înalt tort, dar şi Adelina Pestriţu şi Brigitte Năstase şi-au uimit invitaţii cu prăjituri foarte arătoase.

Andreea Bălan (35 ani) şi George Burcea (31 ani), care şi-au unit destinele pe 15 septembrie, au avut un tort special la nunta lor din Capitală. Prăjitura de culoare albă a avut şapte etaje, iar în interior se aflau doi miri cu o arcadă luminată împodobită cu flori mov. În plus, primul etaj era ornat cu material alb. Andreea şi George au avut o nuntă de pomină, cu 200 de invitaţi, iar în aceeaşi zi şi-au botezat şi fetiţa cea mică, pe Clara Maria, de şase luni. Ei mai au o fetiţă, pe Ella Maya, de aproape 3 ani.

14-vedete-01-tort-andreea-balan-nunta.jpg

Tortul de nuntă comandat de Andreea Bălan a avut o înălţime record

Adelina Pestriţu (32 ani) şi Virgil Şteblea şi-au unit destinele pe 20 iulie, iar evenimentul a fost unul cu totul deosebit. Tortul cu cinci etaje şi decorat cu flori albe a fost momentul inedit la nunta vedetei. Când ceasul a bătut miezul nopţii, din tavan a fost coborât tortul uriaş decorat cu flori, care până la acel moment ar fi fost foarte uşor de confundat cu un corp de iluminat. Vedeta serii, tortul, a fost coborât din tavan în focuri de artificii şi în aplauzele invitaţilor. Emoţionaţi, mirii au privit şi ei la fel de miraţi scena. De altfel, întreaga sală unde s-a ţinut petrecerea a fost plină de aranjamente florale spectaculoase. Cei doi au o fetiţă pe nume Zenaida Maria, în vârstă de un an şi o lună.

14-vedete-03-adelina.jpg

Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea au avut tort cu 5 etaje

După opt ani de căsnicie cu Ilie Năstase (73 de ani), Brigitte (42 ani) a ajuns din nou în faţa ofiţerului Stării Civile. Pe 27 mai, la Primăria Voluntari, s-a prezentat alături de Florin Pastramă (40 de ani). După ce au spus un „Da” plin de emoţii, bruneta a renunţat la numele Năstase pentru a fi doamna Pastramă. Cei doi copii ai lui Brigitte din primele două căsătorii, Robert (18 ani) şi Sarah (11 ani), au fost cei mai importanţi martori ai evenimentului. Brigitte şi Florin au dat o petrecere pe cinste şi au avut un tort auriu pe care era scris cu litere argintii „Casă de piatră, Brigitte şi Florin!”. Nunta au făcut-o pe 7 iulie, într-un cadru inedit.

14-vedete-04-florin-pastram-i-brigitte-n-stase-tort-nunt-.jpg

Brigitte şi Florin Pastramă au comandat 4 etaje de tort

Ea este mama lui George Burcea, soacra Andreei Bălan

Solista a fost foarte emoţionată la nunta ei, încât a plâns. I-a avut aproape pe părinţii ei, pe bunica maternă, dar şi pe soacra ei, Georgeta. Iată o imagine cu mama lui George Burcea, postată în urmă cu ceva timp de fiul ei pe reţelele sociale. Ei au o relaţie frumoasă şi se pare că Andreea este nu doar soţia ideală, ci şi nora perfectă. „M-am simţit ca o Cenuşăreasă care şi-a găsit prinţul şi fericirea. Nu mi-a fost uşor deloc în toţi aceşti ani, dar am ştiut că într-o zi voi avea doi copii minunaţi, un soţ iubitor şi oameni care să îmi fie alături la bine şi la greu”, a spus Andreea Bălan pe conturile sociale.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1