Cele două regine ale muzicii au petrecut alături de cei dragi, de ziua lor

c112-13-vedetete-maria-ciobanu-cu-familionul-de-ziua-ei.jpg

Maria Ciobanu a chefuit, duminica trecută, la un local, cu mâncăruri tradiţionale

Maria Ciobanu a sărbătorit schimbarea prefixului alături de copii şi de nepoţi

Maria Ciobanu (80 de ani) şi-a petrecut ziua de naştere, duminica trecută, chiar pe scenă, la un eveniment organizat în Otopeni.

”Ciocârlia muzicii populare”  a fost înconjurată, la ceas aniversar, de întreaga familie, mai exact de copiii ei, Leontina, Camelia şi Ionuţ (45 ani), care i-au urat ”La mulţi ani!”, atât acasă, cât şi pe scenă, unde au susţinut un concert alături de celebra lor mamă.

Dar n-au lipsit nici Doiniţa, soţia lui Ionuţ, şi nici cei trei copii ai lor, Vlad Ionuţ (8 ani), Ioana Maria (6 ani) şi Iancu Marian Nicolae (3 ani).

În plus, la eveniment a venit şi Nicholas (15 ani), fiul sopranei Leontina Ciobanu Văduva, fata cea mare a cântăreţei de muzică populară. După concert, cu toţii au chefuit, cu mâncăruri alese şi cu băuturi fine, la un restaurant de lux.

Marina Voica şi-a îndulcit invitaţii cu tort, în ziua în care a împlinit 81 de ani

Solista Marina Voica a împlinit sâmbătă 81 de ani, însă continuă să aibă energia unei adolescente, sfidând cu pricepere trecerea timpului. 

Ea munceşte de zor în curtea casei sale din Breaza, iar de câteva ori pe lună este prezentă la concerte, în toate colţurile ţării. Chiar şi în discoteci prinde contracte, unde cântă şi dansează de zor pentru tinerii care îi apreciază prestaţia. Interpreta piesei ”Şi afară plouă, plouă”, şi-a serbat ziua de naştere pe Litoral, alături de câţiva prieteni. 

c212-13-vedetete-marina-voica.jpg

Marina Voica, alături de prietena ei, textiera Carmen Aldea Vlad

 

Tortul aniversar a fost pregătit chiar de textiera Carmen Aldea Vlad, în restaurantul căreia Marina Voica a ciocnit un pahar de şampanie. 

Marina Voica şi-a păstrat silueta din tinereţe, de pe vremea când practica gimnastica, însă este atentă la alimentaţie. Diva “Epocii de Aur” a petrecut, zilele trecute, un mic concediu pe Litoral, postând pe Facebook fotografii cu ea, la malul mării, îmbrăcată tinereşte.

Loading...

Citește și

  • A devenit o tradiţie ca de ziua ei să se afle pe scenă. Ieri, la împlinirea vârstei de 80 de ani, Maria Ciobanu s-a serbat cu toată familia sa, alături de care a cântat într-un concert aniversar de zile mari. În Otopeni, au venit 3.500 de persoane să o aplaude şi să-i ureze ”la mulţi ani” artistei.

  • Maria Ciobanu a făcut megaspectacol la Sibiu. Celebra artistă a susţinut un program de trei ore, iar la final a cântat alături de copiii ei, Ionuţ Dolănescu şi Leontina Văduva, dar şi de cei trei nepoţi.

  • Pe Marina Voica o şi îndrăgeşti, o şi invidiezi. N-ai cum să nu-i admiri efervescenţa şi ambiţia de a face, la 81 de ani, ceea ce făcea şi în tinereţe. Cântă, dansează, se bălăceşte în mare, îşi curăţă zăpada singură, fiind un exemplu pentru toţi. Recent, ne-a încântat cu câteva fotografii de la plajă.

  • Marina Voica are 80 de ani, dar a rămas la fel de cochetă, ca în “Epoca de Aur”, când se număra printre cele mai frumoase şi elegante soliste. Pare greu de crezut, dar artista nu a apelat niciodată la vopsea de păr şi a reuşit performanţa de a-şi păstra silueta din anii de liceu, când frângea inimile colegilor.