Cel mai mare decolteu din showbiz: "Sânii mei cântăresc 10 kilograme"

sani114-vedete-olga-balan.jpg

Solista susţine că nu are silicoane şi că este dotată de la Mama Natură. Olga şi Al Bano s-au cunoscut anul trecut la un interviu

Olga Bălan se poate mândri cu cel mai mare decolteu din mondenul dâmboviţean şi susţine că bustul său cântăreşte nici mai mult nici mai puţin de… 10 kilograme! Solista, stabilită în Italia de aproape 20 de ani, nu are silicoane, fiind dotată din belşug de la Mama Natură.

Olga Bălan, acum în vârstă de 46 de ani, a părăsit România în 1996, pe când avea doar 26 de ani. În ţară devenise cunoscută în urma participării ei, din 1986, la Festivalul Mamaia, cu o piesă compusă de Horia Moculescu, dar şi a rolului din pelicula ”Paradisul în direct”, alături de Alexandru Arşinel şi de Loredana Groza. Dar a visat la mai mult, astfel că a trecut graniţa, şi a devenit în scurt timp vestită şi în Italia, ţara ei de adopţie. Au ajutat-o în carieră atât vocea bună, cât şi bustul ei impresionant, nicidecum siliconat.

Chiar şi marele solist italian Al Bano a fost impresionat de decolteul ei imens, anul trecut, când ea i-a luat un interviu pentru emisiunea ”Poveşti din sud”, pe care a prezentat-o la TVR 2. Săptămâna trecută, când Olga a revenit din nou în ţară pentru concertul Mariei Dragomiroiu, de la Sala Palatului, a năucit asistenţa cu bustul ei ameţitor. Olga ne-a vorbit despre calităţile sale fizice de invidiat.

”Mi-am cântărit sânii şi au 10 kg, nu s-au micşorat nici după ce am ţinut dieta care m-a scăpat de 20 kg. Am renunţat la dulciuri, am mâncat numai proteine, carne, ouă, peşte. Nu mă deranjează greutatea lor. Fac parte din viaţa mea, sunt naturali, n-am silicoane, ca altele”,  ne-a mărturisit Olga.

Nicoleta Luciu: «La primăvară renunț la silicoane»


Sexy mămica Nicoleta Luciu (35 de ani) a decis să renunţe la sânii ei voluptuoşi de peste un kilogram atât din motive medicale, cât şi estetice. “Vreau sâni mai mici. Gata! M-am decis să schimb implanturile. Voi avea sâni cu două numere mai mici”, a declarat Nicoleta pentru Click! Bruneta a  luat această decizie când a constatat că pieptul ei nu mai este atât de ferm după ce a dat jos mai bine de 10 kilograme.

“Am slăbit şi nu mai arată atât de bine. În plus, durerile de spate nu-mi dau pace, deşi tot fac gimnastică medicală şi bicicletă. Trebuie să micşorez implanturile pentru sănătatea mea”. Nicoleta are implanturi de câte 570 ml fiecare, iar în primăvară va bate din nou la uşa chirurgului estetician, care îi va pune sâni mai mici.

Recordul mondial: «balcoane» de 25 kg


Din 1999 şi până în prezent, locul americancei Anie Hawkins-Turner (56 de ani), pe numele ei de scenă Norma Stitz, din Cartea Recordurilor nu a fost ameninţat de nici o altă femeie. Posesoarea sânilor naturali de 25 kg şi o circumferinţă a pieptului de 177,9 cm a strâns o avere bunicică de pe urma „darului ei natural”. Are de câţiva ani o carieră în industria filmelor porno.

Deşi nu e mai înaltă de 1,68 metri, Norma cântăreşte 160 kg. Click! v-a relatat în urmă cu patru ani, în luna iunie, că „pieptoasa” Norma şi-a deschis un salon de masaj unde îşi strivea clienţii contra sumei de 500 de dolari pe oră. În ciuda faptului că are dureri de şale înfiorătoare din cauza sânilor, americanca recunoaşte că rareori îşi pune sutien. Are o avere de peste un milion de dolari.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1