Cei mai scumpi sâni din Playboy au ajuns la cuţit

andreea_antonescu1.jpg

andreea antonescu schimbare de look
Andreea Antonescu
foto: Arhiva Personală

Se împuţinează numărul vedetelor sută la sută naturale. Click! a aflat că, săptămâna trecută, şi Andreea Antonescu a apelat la bisturiu, complexată de bustul cu care la 18 ani făcea ravagii în revista Playboy. Solista a mers la medicul vedetelor, Vitalie Stan, care a transformat-o iar în bombă sexy.

Nu s-a lăudat pe reţelele de socializare, nu a făcut paradă la TV cu această operaţie, nu s-a lăsat filmată sau fotografiată în cabinet, aşa cum au procedat multe colege de breaslă. În cea mai mare discreţie, Andreea Antonescu (34 de ani) s-a înfiinţat în cabinetul chirurgului estetician Vitalie Stan şi şi-a vărsat of-ul. “

Vitalie Stan i-a făcut lifting mamar cu implanturi

Era nemulţumită de sânii ei, care s-au micşorat şi s-au lăsat de-a lungul timpului. A şi slăbit, a şi alăptat, aşa că avea motive întemeiate să îşi dorească implanturi. Ca orice femeie, şi Andreea dorea să fie fericită atunci când se privea în oglindă”, ne-au spus surse bine informate. Astfel, Click! a aflat că solista a suferit un lifting (ridicare) cu implanturi, fiind externată la finalul săptămânii trecute. O astfel de operaţie porneşte de la 2.600 de euro, dar merită toţi banii, cel puţin aşa susţin vedetele care au mai trecut prin mâna celebrului doctor: Rocsana Marcu, Cristina Spătar, Daniela Crudu etc.

12-13-vedete-2.jpg

Andreea Antonescu e căsătorită cu afaceristul Traian Spak şi are o fetiţă de 5 ani şi jumătate, Sienna
Foto: Arhivă Personală

Sânii Andreei Antonescu au costat însă o avere şi în 2002, când fosta solistă din trupa Andre a pozat pentru Playboy. A fost cea mai scumpă vedetă din România care s-a dezbrăcat în revista “iepuraşului cu papion”, primind un onorariu de 30.000 de dolari.

andreea_antonescu_06.jpg

andreea antonescu playboy
Andreea Antonescu, în Playboy
foto: Playboy

 

Publicistul Dan Silviu Boerescu, redactor-şef al revistei Playboy până în 2010, ne-a povestit, într-un interviu mai vechi, cum au decurs negocierile cu Andreea Antonescu.

foto_1-5_col.jpg

andreea antonescu playboy
Andreea Antonescu a avut cei mai scumpi sâni din Playboy
foto: Playboy

 

“Solista trebuia să semneze contractul imediat după împlinirea vârstei de 18 ani dar, tocmai atunci, a fugit puţin de acasă şi contractul, discutat în prealabil cu tatăl ei, a căzut. După un timp, Dan Capatos (n.r. era editor executiv la revistă) mi-a adus-o pe Andreea la redacţie şi, împreună, am reuşit să o convingem să semneze. A fost ultima dată când Playboy s-a vândut în 100.000 de exemplare, aşa că şi-a meritat din plin onorariul”, a povestit Boerescu pentru Click!

 

Silicoanele, subiect tabu pentru Andreea Bălan

12-13-vedete-5.jpg

Andreea Bălan, dată de gol de rochiţă

Fosta colegă de scenă a Andreei Antonescu n-a recunoscut niciodată că ar fi apelat la bisturiu. Însă o fotografie surprinsă de Click! cu Andreea Bălan, într-o rochie extrem de decoltată, a fost analizată de medicii esteticieni, care au dat-o de gol. “Părerea mea e că are, cu siguranţă, implant. Nu mare şi destul de bine pus. În plus, dacă vă uitaţi la poza mărită, se vede colţul cicatricii. Părerea strict personală e că Andreea Bălan are implant mamar”, ne-a declarat Vitalie Stan.

 

Şi ele au început anul 2017 cu operaţii estetice

12-13-vedete-6.jpg

Nicoleta Nucă

Aşa cum Click! v-a anunţat încă de pe 3 ianuarie, solista Nicoleta Nucă (23 de ani) a mers în Turcia la începutul lunii, pentru a-şi face rinoplastie, dar şi pentru a-şi mări bustul.

12-13-vedete-7.jpg

Denisa Tănase

Şi Denisa Tănase (28 de ani) de la Bambi s-a ţinut de cuvânt şi şi-a schimbat silicoanele, din cauză că implantul mai vechi se deplasase. Ea s-a “tunat” în cabinetul medicului Călin Doboş.

 

 

Loading...

Citește și

  • Andreea Antonescu şi Andreea Bălan se au ca surorile. Îşi dau sfaturi şi se destăinuie ca de la mămică la mămică. Andreea Antonescu a felicitat-o pe prietena ei imediat ce a născut, iar acum se pregăteşte să-i ducă un cadou micuţei Ella. Până una alta, cântăreaţa îşi face timp şi pentru fetiţa ei, pe care o vede câteva zile pe săptămână.

  • vedete care s-au casatorit in secret

    Andreea Antonescu şi soţul ei Traian Spak au o relaţie la distanţă, însă asta nu-i împiedică să fie o familie. Cântăreaţa a vorbit despre căsnicia ei şi a mărturisit că este mai îndrăgostită ca niciodată.

  • andreea antonescu sot gelos

    Fosta solistă din trupa Andre îşi petrece verile alături de familie prin ţară, dar şi prin Statele Unite ale Americii, unde soţul ei se ocupă de afaceri. După ce a filmat un videoclip cu un solist extrem de sexy, Andreea Antonescu (33 de ani) s-a simţit „vinovată” şi a fugit la soţul ei cu tot cu copil.

  • Andreea Bălan a uimit pe toată lumea când a anunţat marţi (10 mai) că este gravidă în patru luni. Vedeta şi iubitul ei, George Burcea, vor deveni părinţi pentru prima oară, iar cei doi sunt în culmea fericirii. Deşi Andreea a vrut să ţină secret totul până la marele anunţ, Andreea Antonescu, fosta ei colegă de trupă, a recunoscut că ştia de ceva vreme.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1