Cea mai sexy femeie din Republica Moldova vrea premiul de 5.000 € de la Antena 1

18_1vlada.png

Vlada are un trup de sirenă

Cel de-al doilea sezon al show-ului ”Totul pentru dragoste – La bine și la greu”, prezentat de Mirela Vaida împreună cu Dodo Mesaroș, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1, are concurente numai una și una.

De departe însă, cea mai sexy dintre cele care se luptă să cucerească inima burlacului Ștefan Hamza este nimeni alta decât Vlada Bernevac, o tânără de 22 de ani, din Republica Moldova, care în urmă cu doi ani a fost desemnată ”Cea mai sexy femeie din Republica Moldova”. Senzuala brunetă a povestit despre colaborarea cu postul Antena 1: „Sunt doar eu însumi și nu mă prefac, consider că asta este cea mai puternică armă a seducției”.

18_hamza-stefan.png

Ştefan Hamza e bărbatul pe care vrea să-l cucerească

 

Ea vrea să intre în lumea afacerilor și deja și-a deschis o firmă, pe care ar vrea să o dezvolte cu premiul de la acest show, așa că Vlada va face tot posibilul să fie câștigătoarea ediției. Frumusețea i-a adus, pentru scurt timp, și o emisiune în Republica Moldova, pe care a prezentat-o cu succes. Ea poate face însă bani frumoși și ca fotomodel, având un trup perfect. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1