Cea mai frumoasă amintire din copilărie pentru Anca Sigartău

anca_sigartau1.jpg

anca sigartau
Anca Sigartău s-a mutat cu tot cu motani la 48 de ani în Bacău
foto: Arhiva Personală
Citeste tot despre: 

Anca Sigartău a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani pe 29 iulie. A avut roluri memorabile pe scena teatrului și filmului românesc iar la schimbarea prefixului, și-a adus aminte de anii copilăriei.

Anca Sigartău s-a născut în Bucureşti, în familia unor profesori: tatăl, originar din Ardeal, era profesor de istorie, iar mama, moldoveancă, era profesoară de fizică. 

Cea mai frumoasă amintire din copilărie? „Când îmi făceau mama şi tata «Hai la groapa cu furnici». Pentru că mama şi tata erau iar copii, eu eram jucăria lor şi cel mai important simţeam că eu eram bucuria lor. Ar mai fi portocala pe care o găseam sub pernă de Crăciun, era specială pentru că părinţii mei credeau în Moş Crăciun. Când mă supăram mama spunea «Lasă în plata Domnului!». Mi se pare cel mai înţelept sfat. Sigur, dacă vorbim de copii, depinde de copil, de conjunctură, dar a existat ceva general valabil. Ca să conduci o maşină trebuie să ştii o grămadă de legi de circulaţie, ca să trăieşti cum trebuie, Dumnezeu a lăsat zece legi. Nu e formidabil?“, a spus Anca Sigartău într-un interviu pentru adevarul.ro.

Loading...

Citește și