Cea mai emoţionantă imagine cu Alina Puşcaş şi fetiţa ei în vârstă de o lună

puscas112-13-vedete-1.jpg

alina puscas
Alina Puşcaş are doi copii superbi

Alina Puşcaş trăieşte din nou bucuria de a simţi în casă miros de bebeluş! Frumoasa prezentatoare de la "Te cunosc de undeva" a devenit luna trecută mămică de fetiţă. Ea mai are un băieţel, Alexandru, în vârstă de un an şi două luni cu iubitul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu.

Dragoste la prima vedere! Asta a simţit Alina Puşcaş când şi-a cunoscut fetiţa. Prezentatoarea a născut la 27 octombrie, prin operaţie cezariană, un bebeluş de 2.800 de grame şi 49 de centimetri. Vedeta Antena 1 a făcut publică o imagine de-a dreptul emoţionantă cu micuţa ei în timp ce o ţine strâns la piept şi îi oferă toată dragostea ei. Fotografia a primit zeci de aprecieri din partea fanilor, care au îndrăznit să o întrebe pe proaspăta mămică cum se descurcă cu fetiţa şi dacă Melissa este cuminte. 

alina_puscas_bebe.jpg

alina puscas fetita bebelus melissa
Alina Puşcaş este foarte fericită de când a devenit din nou mămică
foto: arhiva personală

"E cuminte, dar uneori mai are şi ea gândurile ei, când eu îmi doresc să dorm", a scris vedeta la descrierea imaginii în care apare somnoroasă, semn că micuţa o cam ţine trează nopţile.   

Alina Puşcaş a se iubeşte cu cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu cu care mai are un băieţel. 

Loading...

Citește și

  • alina puscas bebelus alina puscas a nascut

    Bucurie mare în marea familie Antena 1! Alina Puşcaş a născut miercuri dimineaţă, la ora 8.00, o fetiţă frumoasă şi perfect sănătoasă. Micuţa are 2,800 kg şi 49 cm, a primit la naştere nota 10, şi se află într-o rezervă, alaturi de mămica ei.

  • alina puscas

    Alina Pușcaș (30 de ani), simpatica prezentatoare de la "Te cunosc de undeva", este gata să devină mamă pentru a doua oară. Pe tot parcursul sarcinii a fost într-o formă de zile mari, le-a dat întâlnire telespectatorilor Antenei 1 în fiecare sâmbătă seară și doar burtica de graviduța a dat-o de gol că poartă un copil.