Cea de-a două concurentă eliminată de la Exatlon a revenit în România

exatlon_diana_vs_claudia_pavel_.jpg

cream diana kovacs eliminare exatlon
Diana a avut-o rivală pe Cream la Exatlon
foto: Kanal d

Diana Kovacs, sportiva care a fost eliminată marți, din competiția Exatlon, s-a întors acasă. După participarea la competiția din Republica Dominicană, tânăra luptătoare de judo a părăsit cu fruntea sus echipa "Războinilor".

Urmează o perioadă de linişte pentru Diana Kovacs, sportiva care a fost eliminată de la Exatlon. După competiţia care a solicitat-o atât de mult, luptătoarea vrea şi-a schimbat părearea desăre lucrurile care contează cu adevărat.  

diana_kovacs.jpg

diana kovacs exatlon eliminare
Diana a fost aşteptată la aeroport de o bună prietenă
Foto: arhivă personală

"Sunt foarte obosită psihic, dar și pregătită să o iau de la capăt. Emisiunea m-a schimbat mult. M-am întors alt om și văd altfel lucrurile acum. Întotdeauna am fost modestă, iar acum apreciez înzecit ceea ce am. Voi avea mai multă încredere în mine. După această experiență, înțeleg mult mai bine zicala «Nu lasă pe mâine ceea ce poți face azi». A fost experiență vieții mele, pe care nu aș ezită să o repet. (...) Am văzut că se poate trăi mult mai simplu, mult mai frumos", a declarat Diana Kovacs, la sosirea pe aeroport.

Diana a trăit în patru orașe şi a luat-o de la zero cu oameni noi. Tânăra a fost așteptată la aeroport de cea mai bună prietenă a ei, care a trăit și ea intens, din față micului ecran, fiecare proba.

 

 

Loading...

Citește și

  • cream exatlon

    Presiunea competiţiei Exatlon de la Kanal d atinge cote maxine şi îi face pe concurenţi irascibili! Prima care a cedat este Claudia Pavel. Cântăreaţa, care a avut de la început probleme medicale în Republica Dominicană, a intrat acum în conflict direct cu o concurentă de la echipa adversă. Cele două şi-au aruncat cuvinte grele.

  • foto

    Competiția Exatlon, de la Kanal D, devine din ce în ce mai acerbă. 10 vedete și 10 oameni cu meserii obișnuite au intrat într-o confruntare unică, în care se folosesc atât de abilitățile fizice, cât și de strategii pentru a-și învinge adversarii și a câștiga marele titlu. În urma provocărilor de până acum, echipa vedetelor a reușit să strângă suficiente puncte astfel încât să fie sigură că nici măcăr un membru nu va fi eliminat din competiție.