Ce vrea Andrei Andrei de la o femeie: "Dacă nu e sex, nu e nimic"

andrei andrei.jpg

andrei andrei
Andrei Andrei e foarte pretenţios când vine vorba despre viitoarea iubită
Foto: arhivă personală

Andrei Andrei are o listă lungă de pretenţii de la viitoarea lui parteneră. Acesta ar putea fi, de altfel, şi motivul pentru care "Burlacul" nu a ales nicio concurentă în show-ul de la Antena 1, deşi a avut de ales dintre 20 de femei.

Invitat în emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars, Andrei Andrei a explicat de vrea, de fapt, de la o femeie. Iar pretenţiile nu sunt deloc puţine. De la un aspect fizic impecabil până la inteligenţă, "Burlacul" nu lasă nimic la voia întâmplării, atunci când vine vorba de o viitoare iubită.

Andrei Andrei vrea o fată frumoasă şi deşteaptă

andrei andrei.jpg

andrei andrei burlacul modelling
Andrei Andrei s-a iubit cu modelul Andreea Negrea
Foto: arhivă personală

Manechin de profesie, Andrei Andrei pune mare preţ pe aspectul fizic, atât al lui, cât şi al iubitei. "Burlacul" recunoaşte că, dacă fata nu îl atrage din acest punct de vedere, sunt şanse mici să se infiripe o relaţie.

"Normal că fizicul contează foarte mult şi pentru mine. Trebuie să fiu atras şi din punct de vedere sexual că... dacă nu e sex, nu e nimic. E important să aibă şi fund frumos. O femeie trebuie să fie compatibilă cu mine, să fie punctuală, să aibă mirosul compatibil cu al meu şi să aibă un scop în viaţă bine definit", a spus Andrei Andrei, la Antena Stars.

Nici calităţile morale nu sunt de neglijat. Andrei Andrei vrea o femeie inteligentă, cu simţul umorului şi vorbăreaţă.

"Îmi plac femeile cu simţul umorului. Simţul umorului e direct proporţional cu inteligenţa. Şi vârsta e importantă, trebuie să aibă de la 25 de ani până la vârsta mea, 31 de ani. Nu pot să stau cu o femeie mai mare ca mine", a mai spus "Burlacul" Andrei Andrei.

Ultima relaţie a lui Andrei, cu manechinul Andreea Negrea, s-a încheiat, spune el, înainte de a intra în concurs.

Andrei Andrei nu a ales nicio concurentă la "Burlacul"

20 de femei s-au bătut pentru inima lui Andrei Andrei, la emisiunea "Burlacul", dar niciuna nu a reuşit să-l cucerească. În final, el a plecat acasă tot... burlac, dar este în continuare hotărât să-şi găsească aleasa. Deşi multe fete l-au criticat pentru decizia de a elimina, pe rând, toate concurente, Andrei Andrei a explicat, după emisiune, că a venit în show pentru a o găsi pe viitoarea lui soţie, dar că nu a reuşit să găsească calităţile umane pe care le dorea la niciuna dintre ele.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1