Ce viață frumoasă duce Irina Nicolae în Budapesta! Soțul îi face toate poftele

Citeste tot despre: 

Irina Nicolae (38 de ani), una dintre cele patru foste componente cu codițe din trupa A.S.I.A, a ajuns să ducă o viață fără griji în Budapesta alături de soțul său Marius Vizer (57 de ani), actualul preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Judo.

Imaginile publicate pe Instagram de Irina Nicolae ne arată cât de mult este răsfățată de soțul său. Așa visează orice femeie! Iar Irina nu își ascunde câtuși de puțin viața frumoasă pe care o duce în Budapesta. 

Irina mărturisea, anul trecut, pentru revista OK că s-a hotărât să se mărite... cu doar două săptămâni înainte de marele eveniment. Secretul relaţiei lor perfecte? Irina spune că, deşi ocupat, soţul ei nu a neglijat-o niciodată.

„Viața mea a rămas la fel de dinamică. Călătorim la fel de mult și asta îmi place enorm. Simt că evoluez, simt că învăț în fiecare zi câte ceva nou, simt că acumulez informații utile pentru proiectele mele viitoare și simt că ăsta este doar începutul. Nu plecăm des în vacanță, dar sunt un om norocos călătorind atât de mult în tot timpul anului, chiar dacă nu neapărat pentru o vacanță propriu zisă. Însă frumosul se întâlnește la fiecare pas, fie că ești în vacanță, fie că nu”, spunea Irina, pentru Revista OK.

Diferența de vârstă nu a fost o problemă pentru Marius Vizer și Irina Nicolae iar, în timpul în care soțul ei este ocupat cu afaceri și se află în Budapesta, solista alege să își petreacă timpul liber la sală sau luând la pas frumoasa capitală a Ungariei. 

 

Loading...