Ce trucuri folosește Adina Halas pentru a se menține sexy la 38 de ani

Un corp tonifiat, dantură albă și mult chef de viață. Adina Halas ne-a povestit cum reușește să se întrețină la cei 38 de ani ai săi. Bineînțeles, sportul este nelipsit din ritualul zilnic.

Marți, la aniversarea a 8 ani de existență pe piața românească a unui brand de servicii estetice, Adina Halas și-a făcut prezența alături de alte vedete, precum Ianna Novac, Chef Aida Parascan, Ana Maria Ionescu, Theo Rose sau Andreea Perju. Ca de fiecare dată, Adina s-a remarcat din mulțime cu tonusul ei, dar și cu felul în care arată.

Vedeta ne-a ”vândut” trucurile ei de frumusețe. ”Îmi fac albire bio la un salon. Conține substanțe naturale, care nu pun în pericol smalțul dinților. Trebuie să păstrăm ce ne-a dat natuira. Fac sport, am grijă să mă hidratez, am grijă de tenul meu, îmi întreb dermatologul ce creme să folosesc. Am descoprit tot felul de tratamente pentru față și corp, cum ar fi radiofrecvența tripolară sau tratamentul PRP, la care apalez ca metodă de prevenție. Fac sport cât îmi permite programul. Uneori pot face și două antrenamente pe zi. Îmi place foarte mult cylcingul, îmi place să fac antrenamente intense în sala de sport. Mă antrenez destul de mult. Am 60 și ceva de kilograme, nu știu exact pentru că eu mă cântăresc o dată pe lună. Variațiile pot fi destul de mari pe cântar”, ne-a spus Adina Halas.

loading...
Loading...