Ce trebuie să faci ca să poți spune „Mama mea găteşte mai bine”

cove_si_horia_virlan_rsz.jpg

cove si varlan
Cove și Horia Vârlan vor fi gazdele noului show culinar de la Prima TV
Foto: Prima TV

Cove şi maestrul Horia Vîrlan vă provoacă la gătit! Vedetele te premiază dacă demonstrezi că „Mama mea găteşte mai bine”.

Dacă fiul ori fiica ţi-a moştenit priceperea în ale bucătăriei sau te mândreşti cu reţetele mamei tale, locul vostru este la televizor. Cove şi maestrul bucătar Horia Vîrlan vă invită să demonstraţi că faceţi echipă bună, în noul show culinar de la Prima TV, „Mama mea găteşte mai bine”.

Intraţi în competiţie şi o ţară întreagă va afla cât de bine gătiţi împreună. În fiecare ediţie, două echipe formate din mamă şi fiu sau fiică se vor înfrunta contracronometru. Cove îi va urmări pe concurenţi la fiecare pas şi îi va descoase de cele mai picante poveşti, în timp ce spiritele se vor încinge tot mai tare sub presiunea timpului.

Tinerii vor găti, mamele vor da indicaţii de pe margine şi împreună vor încerca să obţină cel mai gustos preparat. La expirarea timpului, bucătarul Horia Vîrlan va decide cine a gătit cel mai bine, iar cea mai pricepută echipă va câştiga un premiu în bani. În plus, echipa învingătoare va avea şi şansa de a se întoarce în ediţia următoare a emisiunii, să-şi apere titlul şi să câştige un nou premiu.

Dacă aveţi peste 18 ani şi vreţi să demonstraţi cât de bine gătiţi în familie, înscrieţi-vă pe adresa de e-mail casting@paprika-latino.com sau sunaţi la 0730.280.941 sau 021.311.70.95. „Mama mea găteşte mai bine” va avea premiera la Prima TV în această primăvară.

Loading...