Ce tort a gătit Andreea Mantea pentru fiul ei! Puștiul are șapte luni

andreea_mantea.jpg

andreea mantea david
Andreea Mantea și fiul ei, David
foto: arhiva personală

Andreea Mantea (29 de ani) nu e doar una dintre cele mai sexy vedete de televiziune de la noi și o mamă dedicată, ci și o bucătăreasă talentată. Și cum piatra de încercare pentru orice gospodină care intră în bucătărie sunt dulciurile, Andreea și-a dat măsura talentului cu un tort delicios pentru fiul ei care a împlinit șapte luni.

O admirai deschis pentru faptul că a a avut curajul de a-și crește singură băiețelul, dar punem pariu că nu te așteptai ca Andreea Mantea să fie și o bucătăreasă pricepută. Vedeta a postat pe contul personal de Instagram o imagine cu un tort vesel, sărbătorind astfel cele șapte luni de viață ale fiului ei, David.

tort_andreea_mantea.jpg

andreea mantea
Andreea Mantea a desenat un 7 din bomboane pe tortul din ciocolată
foto: arhiva personală

 

Întrebată dacă este vorba despre un tort de casă, Andreea a răspuns că este vorba chiar despre opera ei.

Andreea Mantea a avut o relație cu bărbatul care a câștigat emisiunea ”Burlăcița” și a rămas însărcinată. Din păcate, relația nu a evoluat așa cum și-ar fi dorit vedeta, prin urmare Andreea a luat decizia de a-și crește singură fiul născut la sfârșitul luniii mai. ”Între un copil care creşte fără tată, dar creşte în linişte şi în armonie şi în lucruri frumoase, şi un copil care creşte cu tată, dar aude scadal, ceartă, pentru că cei mici aud, care dintre ei este mai fericit? Eu aşa am vrut. Au fost anumite discuţii în casă. Şi mi-am dorit, m-a zbătut, am suportat”, a declarat Andreea la Antena Stars.

Loading...
 
 

Citește și

 • andreea mantea

  Deşi a născut de foarte puţin timp, Andreea Mantea nu poate sta departe de camerele de filmat. Bruneta ne-a acordat un interviu în care vorbeşte despre emisiune, dar şi despre viaţa personală.

 • andreea mantea

  Abia a revenit pe micile ecrane, dar a și rămas fără emisiune. Deși a devenit mămică în mai, Andreea Mantea (29 de ani) n-a avut stare acasă și s-a întors la serviciu din 12 octombrie, pentru a prezenta la Euforia TV show-ul „Dă o șansă dragostei”. Decizia s-a n-a fost, însă, de bun augur. După numai o lună de la startul emisiunii, șefii au concediat-o.

 • andreea mantea emisiune euforia tv

  Abia a adus pe lume un băiețel, dar asta nu o împiedică să fei o femeie activă. Andreea Mantea a luat decizia de a reveni foarte repede pe micul ecran. Bruneta începe din 12 octombrie un dating show care va fi difuzat la Euforia TV.

 • andreea mantea david andrei

  Andreea Mantea (28 ani) a născut acum o lună un băiețel sănătos, care a primit nota 10 din partea medicilor. Sâmbătă (27 iunie), David Andrei, așa cum l-a botezat frumoasa brunetă, a împlinit o lună de zile, iar Andreea se declară a fi cea mai fericită mămică de pe Pământ.