Ce tineri şi timizi erau elevii lui Lazarov, în urmă cu 20 de ani

12-13-vedete-3-col-elevi-lazarov.jpg

1997. Cove, Raluca Moianu, Andreea Marin, Cosmin Cernat şi Dan Negru

Regretatul om de televiziune Valeriu Lazarov a crescut mai mulţi prezentatori, care, în timp, au rupt audienţele cu emisiunile de divertisment.

Raluca Moianu, fosta gazdă a show-ului ”Iartă-mă”, acum director la postul de radio”Gold FM”, a umblat la cutiuţa cu amintiri şi a găsit o fotografie de milioane, pe care a postat-o pe Facebook. Poza, realizată în urmă cu 20 de ani, şi în care Raluca zâmbeşte alături de Dan Negru (”Academia Vedetelor”), Andreea Marin, Cove (”Iartă-mă”) şi de Cosmin Cernat (”Ploaie de stele”), a făcut ravagii pe net, internauţii lăudându-i pentru performanţele de pe micul ecran.

La două decenii distanţă, ”Regele audienţelor”, Dan Negru (46 de ani), s-a fotografiat alături de Andreea Marin (42 de ani), pe care a avut-o invitată în emisiunile lui de la Antena 1. Cove s-a transferat la PRO TV, fiind la cârma emisiunii ”Mă însoară mama”. 

12-13-vedete-2-col-dan-si-andreea.jpg

2017. Dan Negru, alături de Andreea Marin
Loading...
 
 

Citește și

  • andreea

    Andreea Marin (42 de ani) și-a ”expus” aproape întreaga viață într-un interviu. Plecând de la copilăria plină de momente haioase, moartea mamei, responsabilitatea față de soara ei sau cum a ajuns să prezinte ”Surprize Surprize”, emisiunea care a consacrat-o și care i-a adus titulatura de ”Zână”, Andreea Marin a făcut mărturisiri și a depănat amintiri.

  • Dan Negru este unul dintre cei mai îndrăgiţi şi respectaţi prezentatori de televiziune. Vedeta Antena 1 le-a mărturisit prietenilor săi virtuali că îi simte lipsa domnului Valeriu Lazarov şi că în fiecare 1 ianuarie îşi aminteşte cu drag de acesta.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1