Ce tandru e Dani Oţil cu iubita fotomodel. "Miss Funduleţ" radiază de fericire în braţele matinalului

otil_si_iubita.jpg

dani otil iubita
Dani Oţil şi Gabriela Prisacariu nu se afişează prea des împreună pe reţelele sociale
Foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Gabriela Prisăcariu i-a intrat pe sub piele lui Dani Oţil. Discret cu viaţa personală, prezentatorul tv nu publică pe conturile reţelelor sociale imagini cu femeia cu care se iubeşte de la finele anului 2018, dar nu are nimic împotrivă să o facă iubita sa fotomodel. Fotografiile, ce-i drept puţine la număr, în care cei doi apar împreună spun mai mult decât o mie de cuvinte.

"Miss Funduleţ", aşa cum este alintată Gabriela, model de succes, nu este la fel de secretoasă cu viaţa ei privată precum celebrul iubit. Blondina, care în 2015 a câştigat concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu” de la Kanal D, îşi ţine la curent fanii cu tot ceea ce face. Chiar dacă în mare parte fotografiile pe care le arată sunt cu ea, Gabriela mai "scapă" câte o imagine şi cu Dani Oţil.

gabriela_prisacariu.jpg

gabriela prisacariu miss fundulet
Gabriela Prisăcăriu a câştigat în 2015 concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu” (Kanal D)
Foto: arhivă personală

Ultima imagine cu ei doi spune mai mult decât o mie de cuvinte. Cuibărită la pieptul matinalului, blondina radiază de fericie, fiind surprinsă într-un moment de tandreţe pe care a vrut să-l împărtăşească cu apropiaţii.

Cine este Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oţil  

Tânăra iubită a lui Dani Oţil are 26 de ani, a absolvit Dreptul, așa că putem spune că e și frumoasă, și deșteaptă. Iar dacă ținem cont că rutina ei zilnică include ore bune petrecute în sala de fitness, atunci am putea spune că Gabriela este o partidă excelentă pentru Dani Oțil, care și el și-a schimbat viața în bine datorită sportului. În plus cei doi par să aibă pasiuni comune. Recent, Gabriela fiind convinsă să urce în maşina de raliu a matinalului de la Antena 1. 

raliu.jpg

gabriela prisacariu dani otil raliu
Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu, pregătiţi de o cursă nebunească
Foto: arhivă personală

În primăvară, Gabriela Prisăcariu i-a fost alături lui Dani la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2019, la Cheile Grădiştei, în calitate doar de suţinător.

dani_otil.jpg

dani otil iubita
Dani Oţil prezintă alături de Răzvan Simion matinalul de la Antena 1
Foto: arhivă personală

Ne amintim că şi Mihaela Rădulescu, fosta parteneră a matinalului, îl însoţea pe Oţil la competiţiile de enduro, îi spăla echipamentul, îi făcea poze şi se asigura că nu-i lipseşte nimic. 

 

Citeşte şi:

 

Patru femei sexy de care s-a îndrăgostit Dani Oțil. “Miss Funduleț”, iubita actuală, a pozat aprope goală

Iubita lui Dani Oţil are un fund super, dar stai să-i vezi sânii!

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Dani Oțil tace și face. Are mult lipici la public, alături de colegul Răzvan Simion, acesta fiind și motivul pentru care rezistă la "matinalul" Antenei 1 de mai bine de 20 de ani, dar se pare că are lipici și la femei, căci în palmaresul lui sunt numai bombe-sexy. Acum face un cuplu superb cu Gabriela Prisăcariu, supranumită "Miss Funduleț" (deloc greu de ghicit de ce), iar tânăra ne duce cu gândul la Mihaela Rădulescu, femeia căreia Dani îi datorează mult. Iată câte asemănări sunt între cele două!

  • S-a iubit cu Mihaela Rădulescu (49 de ani), iar acum a trecut la o categorie de femei apropiate de vârsta lui. Prezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani” (Antena 1), Dani Oțil (38 de ani) se iubește cu o superbă domnișoară de 26 de ani, model de succes. Gabriela Prisăcariu a absolvit Facultatea de Drept, însă profesează în lumea modei și a devenit cunoscută după ce a câștigat în 2015 concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu” (Kanal D).

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5