Iubita lui Dani Oţil are un fund super, dar stai să-i vezi sânii!

Este o bombă-sexy și, dacă până acum și-a amețit fanii și iubitul cu posteriorul bombat, stați să vedeți că Gabriela Prisăcariu are cu ce să mândrească şi la nivelul bustului. Partenera lui Dani Oțil a defilat într-o prezentare de modă cu un sacou decoltat, care i-a pus în evidenţă implanturile cu silicon.

Are toate atuurile pentru a fi un model de succes. 1,80 metri înălţime, dimensiuni perfecte, o frumusețe răpitoare și, în plus este și o tipă inteligentă. Este vorba despre iubita matinalului Dani Oțil, de la Antena 1. Gabriela Prisăcariu, modelul care s-a remarcat în emisiunea ”Supermodels by Cătălin Botezatu”, de la Kanal D, le-a făcut invidioase pe reprezentantele sexului frumos cu posteriorul ei, care i-a și adus eticheta de ”Miss Funduleț”. Trage din greu la sală pentru asta, însă iată că bustul ei generos nu a fost dobândit cu exerciții și tracțiuni la bară, ci cu ajutorul bisturiul medicului estetician. Cu ocazia unei prezentări de modă, care a avut loc recent, superba blondină a defilat îmbrăcată într-un costum din două piese, roșu, fără să poarte sutien, așa că sânii se puteau vedea și admira în toată splendoarea lor.  

gabriela-prisacariu.jpg

gabriela prisacariu
Gabriela Prisăcariu, cu un decolteu de infarct
foto: arhivă personală
 

Secretele siluetei Gabrielei Prisăcariu

„Am nişte gene foarte bune, le moştenesc de la mama mea, aşa că să nu vă mai întrebaţi de ce mi se spune «Miss Funduleţ». Cu greutatea nu am avut niciodată probleme, nu mănânc produse fast food, ci doar ce găteşte mama mea: sarmale, ciorbiţe, clătite, cozonaci, plăcinte şi multe altele. Sunt singură la părinţi şi mă răsfaţă mama. Nu practic sporturi de performanţă. În liceu, mi-am luat scutire de la ora de sport, dar de doi ani merg la sala de fitness. Am fost motivată de rezultate, după primele pătrăţele de pe abdomen. Mă antrenez cu greutăţi, alergare, fac abdomene, braţe, fesieri şi nu am antrenor. Îmi place să mă antrenez singură, pentru că îmi cunosc bine corpul şi ştiu ce părţi să lucrez. Petrec cam o oră şi jumătate la sală şi încerc să ajung zilnic”, a declarat Gabriela Prisăcariu pentru Click!.

iubita-dani-gabriela-prisacariu1.jpg

iubita dani otil
Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil, este un topmodel de succes
foto: arhivă personală

Loading...

Citește și

  • gabriela prisacariu

    Trage zilnic la sala de sport, nu vrea să audă de diete şi îi place mâncarea gustoasă. E vorba de femeia cu care Dani Oţil se iubeşte de câteva săptămâni. Gabriela Prisăcariu este o superbă blondină cu ochi albaştri, de 26 de ani şi 1,80 m înălţime. De unde şi-a atras porecla de „Miss Funduleţ” şi care sunt secretele trupului ei fără cusur a dezvăluit chiar ea, pentru Click!.

  • iubita dani otil

    Relația-bombă a finalului de an este, de departe, cea formată din Dani Oțil și superba Gabriela Prisăcariu, topmodel faimos, al cărei trup poate intimida orice "Miss Fitness". Ei i se spune însă "Miss Funduleț", iar dacă privim pozele înțelegem de ce.