Patru femei sexy de care s-a îndrăgostit Dani Oțil. “Miss Funduleț”, iubita actuală, a pozat aprope goală

gabriela-prisacariu-iubita-dani-otil_2.jpg

gabriela prisacariu
Gabriela Prisăcariu este noua iubită a lui Dani Oțil. Este una dintre cele mai sexy femei din România
foto: arhivă personală

Dani Oțil (38 de ani) tace și face. Are mult lipici la public, alături de colegul Răzvan Simion, acesta fiind și motivul pentru care rezistă la "matinalul" Antenei 1 de mai bine de 20 de ani, dar se pare că are lipici și ola femei, căci în palmaerul lui sutn numai bombe-sexy. Acum face un cuplu superb cu Gabriela Prisăcariu, supranumită "Miss Funduleț", dar dacă privim în trecut, se pare că toate fetele care i-au fost alături ar trebui să dețină câte un titlu de Miss.

Femeile din viața lui Dani Oțil: De Oana Vlădeanu s-a despărțit în 2005

Înainte de a deveni ”bucureștean”, reșițeanul Dani Oțil s-a iubit cu o colegă de breaslă, pe care a cunoscut-o la Timișoara, în 1998, Oana Vădeanu. Înaltă, brunetă, frumoasă, corp atletic. A fost prima dintre femeile lui Dani Oțil, mai mare decât el. Relația lor s-a rupt în 2005, când antenistul s-a mutat în Capitală. Oana s-a căsătorit mai apoi cu un milionar brazilian, cu care are două fete. A divorțat însă în aceeași perioadă în care Dani s-a despărțit de Mihaela Rădulescu.

oana-vadeanu.jpg

femeile din viata lui dani otil
Femeile din viața lui Dani Oțil. Oana l-a părăsit cu scandal
foto: arhiva personală

Femeile lui Dani Oțil: Mihaela Rădulescu, femeia care l-a schimbat radical

Mihaela Rădulescu a fost iubita-surpriză a lui Dani. Toată lumea a crezut că este vorba de un moft al vedetei, după divorțul cu scântei de Elan Schwartzenberg, din anul 2008. Timpul a demonstrat că atracția dintre Dani și Mihaela era reală. Cei doi au format un cuplu timp de șase ani. Gesturi tandre în public, vacanțe exotice, aventuri pe motor, nimic de comentat pentru cârcotași. În toamna lui 2014 însă a explodat bomba: Dani și Mihaela nu mai formau un cuplu, iar Mihaela avea deja un nou iubit, pe mult mai celebrul Felix Baumgartner (49 de ani), parașutistul de Cartea Recordurilor.

otil-si-mihaela-4.jpg

mihaela radulescu dani otil
La un moment dat, Dani a atins-o pe mână pe Mihaela, iar gestul acestuia a făcut-o să zâmbească
Foto: Roberto Sălceanu

Prilej pentru una dintre cele mai frumoase declarații de dragoste post factum pentru cea mai cunoscută dintre femeile din viața lui Dani Oțil: ”Mi-a oferit cei mai frumoşi ani. A renunţat la mai multe lucruri decât vă imaginaţi ca să îmi fie lipită. Rămân cu numele ei tatuat pe căptuşeala pielii… m-a făcut alt om, dar mai important, alt bărbat. Femeia care îmi va purta inelul pe deget sau copiii în pântece va avea de ce să îi mulţumească. Uite de asta, prima invitaţie la nunta mea (cu cine s-o califica), e scrisă, în alb, pe numele Mihaelei”, a scris Dani pe contul său de Facebook.

raduleasca-cu-otil.jpg

mihaela radulescu dani otil tandrete
Dani, alături de Mihaela, pe vremea când erau fericiţi împreună
Foto: Arhivă personală

Un alt medaj superb a fost despre modul civilizat în care cei doi s-au despărțit: „Eu şi Mihaela suntem bine. NOI nu mai formăm un cuplu de ceva vreme - deci… nu avea cum să plece CU ALTUL de acasă şi nici cum Să-MI DEA PAPUCII. Oricât mi-ar folosi în ochii viitoarelor «pretendente» imaginea de victimă, am să o contrazic din start. Nu ne-am despărţit nici la Măruţă, nici la Gherghe, nici la Capatos. Nu ne-am despărţit cu uşi trântite sau cu farfurii sparte. Ne-am uitat ochi in ochi şi ne-am declarat învinşi de un destin care şi-a chemat în ultimii ani în ajutor prea mulţi factori. A fost o luptă grea şi nedreaptă, încă de la început...”, a scris Dani Oţil, pe Facebook, imediat după despărţire.

Femeile lui Dani Oțil: Diana Senteș, o superbă brunetă, instructor de fitness

În mai 2017, Dani Oțil era protagonistul unei noi povești de amor, tot cu o brunetă plină de "pătrățele". Este vorba despre Diana Senteș, instructor de fitness, care la vremea aceea ne-a oferit detalii despre relația cu "matinalul" de la Antena 1.

2-bd-3-89515451.jpg

dani otil, Diana Senteş, iubita, relatie, mihaela radulescu
Diana Senteş, una dintre iubitele sexy ale lui Dani Oțil
foto: arhivă personală

“Ne vedem, dormim împreună, atât cât îi permite şi lui timpul. Mă trezesc foarte devreme când sunt cu el, aud ceasul cum îi sună. Ne bem cafeaua împreună, după care fiecare la treaba lui. Suntem la început, este o relaţie normală”, ne declara Diana Senteş, care în 2018 a participat la "Exatlon".

Femeile din viața lui Dani Oțil: Gabriela Prisăcariu, iubita actuală, e poreclită "Miss Funduleț"

Dani Oțil a început anul 2019 cum nu se putea mai bine. Matinalul de la Antena 1 are spor și la emisiune, și în afacerea cu restaurantul, în proiectele de imagine, dar și în amor. Dani are o relație discretă și frumoasă cu o superbă șatenă care mănâncă sport pe pâine.

gabriela-prisacariu-iubita-dani-otil_1.jpg

gabriela prisacariu
Gabriela Prisăcariu adoră să se pozeze la piscină
foto: arhivă personală

Gabriela Prisăcariu are 26 de ani, un corp ca trestia, abdomen plin de pătrățele și un posterior care i-a adus porecla de “Miss Funduleț”. În 2015, Gabriela a câștigat concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu” (Kanal D). Tânăra a absolvit Dreptul, așa că putem spune că e și frumoasă, și deșteaptă. Iar dacă ținem cont că rutina ei zilnică include ore bune petrecute în sala de fitness, atunci am putea spune că Gabriela este o partidă excelentă pentru Dani Oțil, care și el și-a schimbat viața în bine datorită sportului.

gabriela-prisacariu-iubita-dani-otil_4.jpg

gabriela prisacariu
Gabriela Prisăcariu este poreclită "Miss Funduleț"
foto: arhivă personală

Pozele cu ea în costum de baie sunt o încântare, Gabriela având dimensiuni perfecte, așa că nu se sfiește să se expună cât mai sexy pe rețelele sociale. Și uite așa vedem și noi ceea ce doar Dani vede în dormitor.

gabriela-prisacariu1.png

Una dintre multele poze nud pe care le-a făcut Gabriela Prisăcariu pentru diverse campanii de modă
foto: arhivă personală

Citește și:

Primele poze cu Dani Oțil și iubita “Miss Funduleț”. În realitate se vede diferența de înălțime

Uite de ce i se spune "Miss Funduleț" iubitei lui Dani Oțil!

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1