Ce surpriză i-a făcut Salman Khan Iuliei Vântur în India

3-salman-iulia.jpg

salman khan si iulia vantur
Salman Khan şi Iulia Vântur
foto: Instagram

Celebrul actor Salman Khan (52 de ani) nu a recunoscut niciodată public că Iulia Vântur ar fi iubita lui, dar s-a comportat des ca atare. Recent a arătat din nou cât de mult o sprjină pe româncă în proiectele ei de la Bollywood.

După ce Iulia a anunţat tilul filmului la care încă lucrează, Salman a pus pe Instagram posterul oficial şi un mesaj de încurajări pentru întreaga echipă. Mai mult, el a etichetat-o în postare şi pe Iulia Vântur, demonstrând că este cu gândul la ea tot timpul. "Doresc echipei filmului «Radha Kyon Gori Main Kyon Kaala» toate cele bune și mult succes!", este mesajul actorul indian. Zilele trecute, Iulia Vântur a făcut public titlul filmului la care încă munceşte, “Radha Kyoon Gori Main Kyon Kaala”, şi a cărui premieră va avea loc în mai 2019: “Sunt încântată să împart cu voi primul poster al filmului meu. Sunt mândră să fac parte dintr-un proiect care are un mesaj social foarte puternic – ridică-te şi vorbeşte tacit. Sper că vei fi cu noi în această călătorie”, a scris Iulia Vântur pe reţelele sociale. 

14-vedete-3.jpg

2018. Acesta este afişul filmului indian, în care Iulia este protagonistă
Loading...

Citește și

  • Iulia Vântur (38 de ani) nu a stat degeaba în India, unde a ales să locuiască de mai bine de şase ani. Dacă iniţial a debutat la Bollywood ca dansatoare şi ca solistă, ca mai apoi să cocheteze cu podiumul de modă, iată că acum, cu noul film, senzuala româncă demonstrează că are şi reale calităţi de actriţă. Ea se mândreşte, pe Facebook, cu afişul peliculei.

  • Iulia Vântur s-a întors în România pentru câteva zile, după ce a ales să se mute în India. Aceasta a fost prezentă la o emisiune de televiziune, unde a vorbit despre momentele petrecute peste hotare, dar și despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Salman Khan, actorul de la Bollywood care i-a furat inima.