Ce sumă colosală a cerut Lora pentru a poza în Playboy: „N-aveau bani”

lora.jpg

lora goala sexy playboy fhm
Lora a trecut recent printr-o schimbare de look
Foto: Arhiva personală

Lora a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni radio, ce onorariu le-a cerut celor de la Playboy pentru a poza goală ăentru ei. Suma a fost mult prea mare chiar și pentru cea mai îndrăgită revistă dedicată bărbaților.

A avut două pictoriale în FHM şi a fost aproape de unul în Playboy. Lora a povestit despre oferta venită din partea revistei "iepuraşului" la ProFM: „Am fost de două ori copertă FHM. Mi-a plăcut genul ăla de senzualitate pe care-l promovează. Mi s-a propus şi din partea celor de la Playboy. Cântam într-un piano bar şi mie îmi place să mă joc cu sezualitatea şi talentele artistice. Îmi plac contrastele. Eram în piano bar şi eram mai sexoasă aşa, ruj roşu, rochie neagră mulată… M-am aşezat picior peste picior peste un scaun, mi s-a dat microfonul şi am cântat Sam Brown – Stop. Mereu caut privirile alea… UAU! Am cerut 1 milion de dolari şi n-aveau bani atunci”.

 

loading...

Citește și

  • Lora ar putea plăti daune uriaşe la TVR dacă nu se prezintă în semifinala selecţiei naţionale a concursului Eurovision. Cântăreaţa s-a retras din competiţie, însă organizatorii show-ului ar vrea să o taxeze pe blondă pentru că i-a încurcat.

  • ionut ghenu lora relatie nunta

    Relaţia Lorei cu impresarul ei, Ionuţ Ghenu, a fost şi continuă să fie un subiect fierbinte, mai ales că s-a vorbit despre faptul că solista s-ar fi cuplat cu iubitul celei mai bune prietene. Nici acum nu a scăpat de întrebările care duc subiectul discuţiei în jurul Doiniţei Oancea, dar pare că a căpătat o oarecare "imunitate" la cei care o acuză că i-a furat bărbatul actriţei. Deşi a divorţat de doi ani, blonda nu s-a recăsătorit, dar nici nu va mai rămâne mult timp fără verighetă pe deget!