Ce succes au ”Bilionera” și Inna la turci!

Două soliste de top au pus mâna pe contracte grase, la Istanbul. După ce Inna (31 de ani) a filmat o reclamă la șampon, alături de un artist turc, iată că, mai nou, și Otilia Brumă (25 de ani) sau ”Bilionera” a prins un rol într-un film. Cele două susțin însă și nenumărate concerte, având zeci de mii de fani în Turcia.

Inna a făcut ravagii, în urmă cu două luni, în Turcia, în timpul filmărilor pentru o reclamă la șampon, alături de actorul Burak Ozcivit (33 de ani), cunoscut din “Dragoste infinită” (Kanal D), dar şi din ”Suleyman Magnificul”, serial difuzat de acelaşi post tv în perioada 2011-2014.  În prezent, de același succes se bucură și Otilia, cu pelicula “Deniz ve Guneş”, în care își joacă propriul rol, dar și cu videoclipul “#Adelante”, realizat tot în această țară.

Piesa a ocupat, imediat după lansare, locul 32 în Trending Youtube, având deja peste 400.000 vizualizări. Artista a devenit celebră cu piesele "Bilionera", cu 500 milioane de vizualizări, “Diamante”, “Aventura” , dar și cu “Passion”, interpretată împreună cu Shaggy şi cu bulgaroaica Andrea. Otilia a obținut premiul "Best Balkan artist",  în Germania şi la New-York, iar luna aceasta ea va fi prezentă la alte două evenimente, în Cipru şi în Liban, unde din nou va fi recompensată cu alte trofee importante.

Loading...

Citește și

  • Îndrăgita noastră solistă are succes atât pe plan muzical, cât şi în televiziune sau în reclame. După ce a filmat câteva spoturi publicitare pentru o celebră firmă de băuturi răcoritoare, Inna (31 de ani) a fost solicitată, de curând, tocmai în Turcia, pentru o reclamă la şampon. Colaborarea cu Burak Ozcivit (33 de ani), vestitul actor turc de telenovele, s-a lăsat însă cu scandal.

  • inna spital accident scena istanbul

    Concertul Innei din Istanbul a fost întrerupt brusc după ce artista a suferit un accident în urma căruia a avut nevoie de îngrijiri medicale. Artista a căzut de la doi metri înălţime după ce scena s-a prăbuşit. Artista noastră s-a ales cu mai multe zgârieturi şi vânătăi. Deşi era rănită, ea a încercat să treacă peste incident, dar din cauza durerilor a fost nevoită să-şi întrerupă recitalul. Duminică seara, ea a revenit pe scenă, la Ankara, fiind în turneu în Turcia.