Ce spune stilistul de la ”Bravo, ai stil!” despre rochia cu vedere la sâni a Monicăi Bîrlădeanu

monica_birladeanu.jpg

 monica birladeanu casatorie
Monica Bîrlădeanu a fost cerută de nevastă de mai multe ori
foto: Dorin Constanda

Monica Bîrlădeanu a făcut furori marți seară, pe covorul roșu de la Gala Gopo, cu o rochie neagră, cu un decolteu adânc, care-i lăsa la vedere jumătate din sâni. Iată care a fost verdictul stilistului de la ”Bravo, ai stil!”, Maurice Munteanu.

Monica Bîrlădeanu (38 de ani) a ales o rochie creată de Cristina Săvulescu pentru Gala Gopo 2017 și nu a greșit deloc. Cel puțin aceasta a fost părerea stilistui Maurice Munteanu.

monica_birladeanu_02.jpg

monica birladeanu
Monica Bârlădeanu a purtat o rochie neagră, semnată de Cristina Săvulescu
foto: Dorin Constanda

 

”Rochia Cristina Săvulescu îi vine senzaţional Monicăi. Coafura este una extrem de reuşită – sexy, fresh & stylish. Apreciez accesoriul plasat strategic în zona decolteului, dar ar fi fost şi mai bine dacă ar fi ales o pereche de sandale preţioase, retro (din catifea, cu aplicaţii de cristale şi toc gros”, a declarat stilistul de la ”Bravo, ai stil!” pentru Verdict.ro.

maurice_munteanu.jpg

Maurice Munteanu este unul din jurații emisiunii ”Bravo, ai stil!” de la Kanal D
foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

  • monica birladeanu rochie sexy gopo sani

    Marți seara, 21 martie, a avut loc gala decernării Premiilor Gopo. Actorii români au defilat pe covorul roşu în ţinute de gală, iar printre invitaţi s-a şi Monica Bîrlădeanu (39 de ani), care a reușit să atragă poate mai mulți ochi decât și-ar fi dorit.

  • margareta paslaru

    Margareta Pâslaru a fost una dintre cele mai distinse apariții de la Gala Gopo. La 73 de ani, artista a impresionat cu o ținută sofisticată, cu detalii care au mascat perfect ce era de ascuns și au pus în valoare atuurile de necontestat ale uneia dintre cele mai iubite cântărețe de la noi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1