Ce spune soția lui Andrei Stoica despre accidentarea sportivului: «Este inuman ce se întâmplă»

andrei-stoica4.jpg

Foto
Andrei și Andra Stoica sunt mai îndrăgostiți ca oricând
Foto:Arhivă personală

"Exatlon" a început de doar o lună și jumătate, dar concurenții se accidentează pe capete, iar cei care îi așteaptă acasă suferă nespus atunci când îi văd la televizor. Andra Stoica, soția luptătorului Andrei Stoica, suferă în fața televizorului, atunci când îți vede partenerul încercat de greutățile din Republica Dominicană.

Andra a fost invitată în platoul WOWbiz, unde a mărturisit că este foarte îngrijorată de starea de sănătate a soțului el și că se roagă ca totul să fie bine și să poată trece peste accidentarea pe care a suferit-o în timpul competiție.

 "Am aflat și eu aseară, de la emisiune. Sper să nu fie ceva grav. Problema cea mai mare pe care el o întâmpină este alimentația. El este un sportiv de performanță activ, corpul lui este obișnuit să fie la un nivel de suplimente, nutrienți, minerale. Majoritatea din echipa lui este accidentată. Nu știu cât o să mai dureze chestia asta, la un moment dat este inuman. Lucrurile ăstea vor fi din ce în ce mai dese și din ce in ce mai grave. Îmi doresc să fie el bine, să fie sănătos. Noi trebuie să știm cât de gravă e situația. O accidentare de genul acesta te poate afecta. El și Diana Belbița sunt sportivi de performanță în continuare, nu sunt foști sportivi și încă mai sunt lucruri de demonstrat. Să sperăm că nu e de operat. Mă rog să nu ajungă la operație, la o intervenție chirurgicală", a spus Andra Stoica.

andrei-stoica1.jpg

FOTO
Andrei Stoica a vorbit despre condițiile dificile din competiție
Foto: Captură video

Condițiile pe care trebuie să le îndure concurenții sunt unele potrvnice. Anda Adam, fostă concurentă "Exatlon" a mărturisit că a suferi nespus în timpul competiției. Solista Anda Adam (37 de ani) a părăsit concursul cu ruptură de ligament, fiind nevoită să se opereze la genunchi şi să meargă acum în cârje, iar colega ei de breaslă, Claudia Pavel (33 de ani), a ajuns şi ea în România cu sechele. Andrei Stoica a vorbit, la rândul său, despre faptul că începe să resimtă presiunea competiției. “Într-o lună şi jumătate am slăbit foarte mult şi am început să resimt fiecare gram de efort pe care îl fac. M-am aşezat pur şi simplu pe bancă şi mi-a trosnit genunchiul, am rămas blocat”, a povestit sportivul.

 

Loading...

Citește și