Ce spune puştiul din “Fructul oprit” despre relaţia cu Alina Chivulescu

a114-1.jpg

2019. Bogdan şi Alina, în serialul ”Fructul oprit” (Antena 1)

Filmul „Ho Ho Ho”, din distribuţia căruia au făcut parte Ştefan Bănică Jr şi Alina Chivulescu, s-a bucurat de succes şi datorită talentului actoricesc al micuţului Bogdan Iancu. Acum, el munceşte pentru serialul ”Fructul oprit” (Antena 1), dar nu-şi neglijează şcoala, pregătindu-se pentru Bacalaureat.

În 2009 se lansa în cinematografe o poveste regizată de Jesus del Cerro, în care rolurile principale au fost interpretate de Ştefan Bănică şi de Alina Chivulescu (44 de ani). Actriţa o juca pe Carmen, care îşi pierde fiul de 8 ani, Horaţiu, printr-un mall, rol interpretat de Bogdan Iancu, acum în vârstă de 19 ani. Iată că destinul a făcut ca drumurile acestor actori să se mai reîntâlnească de două ori.

În 2014, au făcut parte din echipa serialului „O nouă viaţă”, de la Acasă TV, unde au jucat sub bagheta producătoarei Ruxandra Ion, iar anul acesta, după alţi cinci ani, lucrează din nou împreună, în serialul „Fructul Oprit” de la Antena 1, unde Alina Chivulescu o interpretează pe Helen, bona copiilor Caragea.

a214-2.jpg

2009. Au fost mamă şi fiu în pelicula ”Ho Ho Ho”

Bogdan a venit în echipă din sezonul 2, după ce personajul lui Petru Caragea devine un adolescent problematic, odată cu întoarcerea sa  în ţară. Alina şi Bogdan se înţeleg de minune, mai ales că puştiul a crescut sub ochii ei.

El ne-a vorbit despre această prietenie: ”Alina a fost probabil persoana care m-a ajutat cel mai mult pe platoul de la «Ho Ho Ho». E foarte greu să lucrezi în general cu copiii şi, deşi eram receptiv şi poate matur, aveam momentele mele de băiat de 8 ani. Alina a reuşit perfect să gestioneze situaţia şi să mă ajute să-mi canalizez energiile unde trebuia (probabil dat fiind faptul că şi ea are un băiat de vârsta mea, Michael). Am ţinut-o minte mult timp după aceea. Ţin minte că aveam emoţii foarte mari înainte de prima mea zi de filmări la serial şi multe erau legate de reîntâlnirea cu Alina. Şi totuşi, atunci când ne-am văzut, a fost un sentiment foarte familiar. Am lăsat toate emoţiile şi ne-am luat în braţe. Mă bucur mult că am şansa să lucrez cu ea din nou”.

Dar, în paralel, Bogdan se pregăteşte şi pentru examenele din acest an: ”Sunt în clasa a 12-a, am nişte profesori excelenţi care mă ajută. Am jucat de mic în filme şi te maturizezi pe platoul de filmare, fiecare etapă are stadiul ei”. 

Loading...

Citește și

  • Atunci când nu este pe platourile de filmare, ori pe scena unui teatru, Alina Chivulescu (41 de ani), alias Bella din ''La Bloc'', se ocupă şi de treburile casnice. Deşi a divorţat în urmă cu cinci ani, actriţa îşi creşte singură băiatul în vârstă de 13 ani.

  • Actriţa Alina Chivulescu se pregăteşte de Crăciun împreună cu micuţul ei, Mika. După s-a remarcat pentru frumusete, talent si delicateţe, care au făcut-o să fie una dintre cele mai iubite protagoniste ale serialelor TV de mare succes din ultimii ani, artista de 39 de ani iese în evidenţă şi cu un meniu mai puţin obişnuit de Sărbători.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1