Ce spune primarul căsătorit cu care Maria Constantin ar fi avut o relație

maria_const.jpg

maria constantin
Fostul primar acuzat de Marcel Toader că ar fi avut-o ca amantă pe MAria, a reacționat
Foto: Facebook

Marcel Toader nu cedează și este dispus să meargă cât mai departe cu acuzațiile. El a apărut din nou la un post de televiziune și a făcut declarații incendiare despre contextul în care a cunoscut-o pe Maria Constantin.

Afaceristul a dezvăluit că a făcut cunoștință cu ea pe vremea când cântăreața încă avea o relație cu un bărbat căsătorit, un fost primar din zona Zimnicea. Se pare că acesta l-ar fi contactat telefonic pe Marcel Toader, pe care l-a cunoscut cândva și căruia i-a cerut să o ducă la o televiziune pe amanta sa (Maria, pe atunci, Mirela Constantin, n.r.), cu care avea o relație pasageră de doi ani. În prezent, acel bărbat nu mai este primar, dar a răspuns acuzațiilor care i s-au adus pe marginea scandalului divorțului dintre Marcel Toader și Maria Constantin:

„Pe Marcel Toader o singură dată l-am văzut în viața mea. L-am cunoscut la Zimnicea, au trecut foarte mulți ani. În rest, eu nu am avut nicio treabă cu acest individ. Eu am să înaintez un proces împotriva lui în instanță, credeți-mă! Acest individ nu își poate bate joc de numele meu. Sunt liniștit, la locul meu, n-am nicio treabă, am copii. Dar eu nu intru în polemică cu Marcel Toader. E un ***, un ***, un *** (cuvinte jignitoare, n.r.), un mincinos. L-a ținut cu bani Gabriela, l-a ținut, am înțeles, această tipă (Maria, n.r.) cu bani din cântări și din ce făcea ea.”

maria_c.jpg

maria constantin
Așa-numitele probe compromițătoare împotriva Mariei Constantin au fost analizate
Foto: Facebook

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1