Monica Gabor, cuvinte de laudă pentru Irinel Columbeanu. "Cel mai bun tată"

clipboard01rrrrrrrrrrrr.jpg

Monica Gabor, Irina Columbeanu, Irinel Columbeanu
Monica Gabor îl apreciază pe Irinel Columbeanu în calitatea de tată
Foto: Instagram

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au avut o căsnicie controversată care s-a finalizat cu scandaluri. Cu toate acestea, dragostea pentru fiica lor este neschimbată. Irina are o relație bună cu ambii părinți și își arată dragostea pentru ei pe canalele ei de socializare.

Monica Gabor și Irinel Columbeanu nu mai sunt în relații bune, însă au găsit modalitatea de a-i oferi fiicei lor o educație corespunzătoare. Ambii se respectă în prezent și își declară dragostea pentru fiica lor. 

Recent, Monica Gabor a răspuns unui comentariu lăsat de un fan în care era lăudată atât ea, cât și fostul ei soț. ”Felicitări pentru Irina și ție pentru că ai o asemenea fiică și ai ales tatăl potrivit”, i-a scris acesta pe o rețea de socializare.

Vedeta a reacționat cu mult bun simț și respect pentru bărbatul care îi crește fiica și a scris că are drepate. ”Da, am ales cel mai bun tată”, a comentat aceasta.

Monica Gabor nu pierde niciun moment în care și-ar putea lăuda fiica. De curând, aceasta și-a felicitat pe Instagram fiica pentru că a primit titlul de cea mai urmărită vlogeriță. 

Loading...

Citește și

  • A plecat din ţară în 2012, iar acum a reuşit să-şi clădească un viitor pe ”Tărâmul făgăduinţei”. Monica Gabor a devenit o vedetă în America şi promovează afacerile lui Mr Pink, zâmbind graţios pe panourile publicitare din Malibu. Face reclamă unei aplicaţii care-i bagă bani frumoşi în buzunar.

  • monica gabor irina aeroport

    După aproape două luni de când a plecat din casa lui Mr Pink, Monica Gabor şi-a făcut bagajele pentru a se întoarce în America. Fosta doamnă Columbeanu a venit la mijlocul lunii aprilie în România pentru a sărbători Paştele alături de rude şi de fetiţa ei, iar cu micuţa Iriunuca a şi plecat câteva zile în Dubai, dar vacanţa ei a luat sfârşit.