Ce spune Mirela Boureanu Vaida despre revenirea la "Mireasă pentru fiul meu"

mirela.jpg

mirela vaida mireasa pentru fiul meu
Mirela Vaida a fost gazda emisiunii "Mireasă pentru fiul meu"
Foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Show-urile matrimoniale au făcut audienţe peste aşteptări la Antena 1, acolo unde Mirela Boureanu Vaida a prezentat "Mireasă pentru fiul meu". La finele anului, vedeta, care i-a ţinut locul Simonei Gherghe, aflată în concediu de maternitate, a anunţat că se retrage de la "Acces Direct", dar nu şi din televiziune. Cum era şi firesc au început să circule zvonuri potrivit cărora, vedeta s-ar întoarce la cârma emisiunii care uneşte cupluri, dar prezentatoarea a ţinut să făcă declaraţii pe marginea acestui subiect.

Mirelei Boureanu Vaida i se pregăteşte ceva nou, deci nici vorbă să se întoarcă în platoul "Mireasă pentru fiul meu", emisiune care a adus audienţe record staţiei din Băneasa. Fosta prezentatoare de la "Acces Direct" va avea în scurt timp un nou show la Antena 1, cel mai probabil în intervalul orar 14.00 – 16.00. Ea a infirmat zvonurile potrivit cărora ar urma să preia vechiul proiect.

"Am primit foarte multe mesaje prin care m-aţi întrebat dacă sunt adevărate zvonurile conform cărora ar reveni «Mireasă pentru fiul meu cu mine» ca prezentator! Nu este adevărat nimic! Nu ştiu nimic despre revenirea acestui show! Noi acum lucrăm la un nou proiect de emisiune care va intra pe post după jumătatea lunii februarie, însă noul proiect nu are nicio legătură cu show-ul «Mireasă pentru fiul meu». Nu vă pot da mai multe detalii acum însă vă rog să aveţi încredere! Vă mulţumesc pentru apreciere şi loialitate! Vă trimit gândurile mele bune!", a declarat Mirela Vaida.

Ultima apariţie a Mirelei vaida a fost la finele anului când şi-a anunţat plecarea de la "Acces Direct". Atunci Simona Gherghe i-a mulțumit colegei sale pentru perioada în care aceasta i-a ţinut locul.

"Vreau să îi mulțumesc Mirelei Vaida, cea care a fost gazda emisiunii în timp ce eu am fost plecată. A făcut o treabă extraordinară și nu numai că a păstrat publicul emisiunii și a adus și fanii emisiunilor pe care le-a prezentat până acum. Dar nu o să stați departe de Mirela, pentru că se va întoarce aici, la Antena 1, cu emisiunea ei", a spus la momentul respectiv, Simona Gherghe.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5