Ce spune Mihai Trăistariu despre prestația lui Ester Peony la Eurovision 2019. Pe cine vede câștigător

mihai_traistariu.jpg

mihai traistariu eurovision 2019
Mihai Trăistariu este unul dintre veteranii competiției Eurovision
Foto: arhivă personală

Joi seară, 16 mai, a avut loc a doua semifinală Eurovision 2019, de la Tel Aviv, în care a intrat și reprezentanta noastră, Ester Peony. Din păcate, aceasta nu s-a calificat în finala din 18 mai. Iată cum a comentat Mihai Trăistariu prestația ei, unul dintre veteranii competiției, dar și cine este preferatul său la câștigarea trofeului.

Trăistariu a recunoscut că semifinala României a fost una grea și de nivel mai ridicat decât prima, ba chiar a numit-o "de nivelul unei finale". "Semifinala a II-a Eurovision a fost ... wooooow! Pe bune! Unele momente m-au lasat cu gura cascată! Grafica face 75% din show ! Unii artiști nici n-au mai adus oameni pe scenă. S-au folosit doar de grafică și au fost super", a spus artistul, care are și câțiva favoriți.

În pole position se află Azerbaijan, "După mintea mea, va câștiga marea finală. Mi-a plăcut totul! A fost o surpriză neașteptată pentru mine! Modern la maximum, voce, piesă. Excelent e puțin spus. Rusul a făcut iarăși un show excepțional. Ar putea lua și el locul I lejer. Olanda mi-a plăcut încă de când am auzit piesa, acum vreo lună", a mai adăugat Trăistariu, recunoscut printre fanii Eurovision pentru calitățile sale vocale.

Ce a spus Mihai Trăistariu despre Ester Peony

"România a fost la mare înălțime. Ester a cântat fără greșeală, iar show-ul chiar a fost fain. Și faza cu mâna, pe care au păstrat-o și îmbunătățit-o, a fost un plus, zic eu! Piesa ei s-a încadrat perfect în peisaj, pentru că are sound-ul ultramodern. În concluzie, România s-a prezentat super bine", a lăudat Mihai prestația României din semifinală. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Mihai Trăistariu (39 ani) a ratat definitiv competiția Eurovision 2019, a cărei mare finală va avea loc în luna mai, în Israel. După ce s-a retras din selecția națională, pe motiv că au mai fost băgate, peste rând, și alte soliste, el a dorit să-și încerce norocul la semifinalele din Belarus.

  • Concursul muzical Eurovision 2019, organizat în acest an la Tel Aviv, în Israel, îşi va desemna câştigătorul sâmbătă seară, când pe scenă vor urca artişti cu măşti sado-maso şi peruci. Islandezii de la trupa Hatari au trecut de prima semifinală, iar androginul marocano-francez Bilal Hassani intră direct în marea finală.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1