Ce spune iubita tinerică despre Kamara și fiul lui

kamara-iubita-roberta_2.png

Kamara iubita
Kamara și Roberta sunt împreună de 3 săptămâni

“Încurcate sunt căile amorului!” De asta s-a convins și solistul de la trupa Alb Negru, Kamara Ghedi (42 de ani), care la începutul anului a fost protagonistul unul scandal mediatic, fiind prins într-un triunghi conjugal cu soția sa, Oana, și cu amanta lui, Mădălina. Acum, artistul are o nouă relație, cu o tinerică focoasă.

Kamara și-a găsit liniștea în brațele unei femei frumoase, însă mai tânără decât el cu 21 de ani. Artistul se pare că este îndrăgostit-lulea de Roberta Alexa, iar atunci când timpul le permite sunt împreună la club, la terase, la mare sau pe la restaurante.

kamara-iubita-roberta_1.png

Kamara iubita
Kamara își răsfață iubita tinerică
foto: arhivă personală

Contactată de Click!, Roberta ne-a declarat că momentan nu se pune în discuție o nuntă între ea și Kamara. “Sunt îndrăgostită și asta se vede foarte ușor. Kamara se comportă foarte frumos cu mine! Încă nu ne-am mutat împreună, nici planuri de căsătorie nu avem, suntem un cuplu de doar trei săptămâni. Prefer să nu mă arunc cu capul înainte. Pe fiul lui Kamara nu l-am cunoscut, vorbim la telefon, este o dulceață de băiat”, ne-a spus Roberta, iubita lui Kamara.

kamara.jpg

Kamara și Oana, alături de fiul lor, Leon

Kamara are doi copii cu două femei

Solistul nu prea are noroc în dragoste, însă este un tătic de nota zece. Ghedi Kamara a devenit părinte pentru prima oară la numai 23 de ani, pe când era student. Fiica lui, Ştefania Sara, elevă în clasa a XII-a, este o adolescentă cuminte şi deşteaptă foc. Kamara are numai cuvinte de laudă la adresa fetei: „Sara e pasionată de limba coreeană şi de muzică. E o fată cuminte şi deşteaptă, încă nu ştiu ce facultate va urma, dar cu siguranţă nu o să  studieze în ţară”. Dar solistul are şi un băiat, Leon Akim, în vârstă de 3 ani, din căsătoria cu Oana (n.r. - solista „Kim”, pe numele ei de scenă), de care nu a divorțat nici până azi.

loading...
Loading...

Citește și

  • Foto

    S-au dus vremurile când viaţa intimă a lui Kamara era strict o chestiune de familie! De când artistul a ales să-şi spele rufele în public în scandalul cu soţia, ies la iveală noi detalii despre adevăratele motive ale neînţelegerilor dintre cei doi. Pusă la zid pentru trecutul ei dubios, Mădălina, amanta cântăreţului a făcut la rândul ei dezvăluiri uimitoare despre Oana Kamara.

  • Îndrăgitul solist de la trupa Alb şi Negru, Kamara Ghedi (42 de ani), iubeşte din nou! Click! a aflat că femeia care i-a intrat la inimioară este nimeni alta decât Roberta Alexa, pe care aţi văzut-o la ”Te vreau lângă mine” (Kanal D) şi unde se afla în căutarea unui partener de viaţă. Conturile sociale ale artistului sunt pline de fotografii cu cei doi îndrăgostiţi.