Ce spune fosta iubită a lui Cazacu despre amorul scandalos cu Cream

cazacu_si_cream.jpg

exatlon cazacu cream
Cream s-a despărţit cu greu de Cătălin Cazacu la "Exatlon"
foto: captură Kanal d

Un alt subiect fierbinte al acestor zile este idila înfiripată între Cătălin Cazacu și Claudia Pavel. Campionul la motociclism și solista s-au apropiat la filmările reality-show-ului “Exatlon”, de la Kanal D, însă n-au avut cale liberă, căci pe Cazacu îl aștepta acasă o iubită oficială, Ana Roman. De aici până la un scandal amplu n-a fost decât un pas.

Pusă în fața faptului împlinit, Ana Roman a decis să-și facă ordine în gânduri într-o vacanță în Dubai, după care a rupt logodna cu Cătălin Cazacu. Relația lui cu bruneta Ana nu este însă singura care a devenit subiect de discuție în lumea mondenă. La finalul lui 2016, motociclistul se despărțea de solista Denisa Tănase, de la trupa Bambi, după 8 luni de iubire. Au rămas însă amici, iar acest lucru ni l-a confirmat și Denisa joi, 15 februarie, la lansarea videoclipului piesei “Iubirea mea secretă”.

img_0163.jpg

Bambi, Denisa Tanase, Raluca Tanase, Mircea Branzei, Catalin Cazacu, Claudia Pavel, relatie, scandal
Mircea Brânzei a fost și el joi, la lansarea videoclipului trupei Bambi
foto: Dorin Constanda

“Eu și Cătălin am rămas prieteni foarte buni, țin la el în continuare. Dacă am ceva să îi spun sau să îl cert, o fac. O cunosc și pe iubita lui (n.r. se referă la Ana Roman), dar pe Claudia Pavel, pentru că suntem colege. Nu îmi dau cu părerea despre viețile lor. Dar pentru că e prietenul meu bun, îmi doresc să îl văd fericit”, ne-a spus solista.

img_0007.jpg

Bambi, Denisa Tanase, Raluca Tanase, Mircea Branzei, Catalin Cazacu, Claudia Pavel, relatie, scandal
Fetele de la Bambi au lansat o nouă melodie
foto: Dorin Constanda

La evenimentul de joi, Raluca s-a afișat pentru prima dată cu noul ei iubit, afaceristul Mircea Brânzei, patronul unui lanț de saloane de fitness. “Sunt fericită și liniștită. Bărbatul cu care sunt îmi oferă un echilibru, de care eu am cea mai mare nevoie”, ne-a mai spus solista, care alături de sora ei, Raluca, a lansat o piesă de dragoste, “Iubirea mea secretă”.

iubita_cazacu_2.jpg

catalin cazacu iubita ana roman
Înainte de Exatlon, Cătălin Cazacu s-a tot afişat prin cercurile mondene cu noua lui cucerire, Ana Roman
Foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

  • Claudia Pavel e protagonista celui mai mare scandal de la ”Exatlon”, reality show-ul de la Kanal D, după ce şi-a băgat coada în relaţia dintre Cătălin Cazacu şi iubita sa! Săptămâna trecută a fost eliminată din show şi a pierdut bătălia pentru premiul în valoare de 100.000 de euro. Fotoreporterii Click! au surprins-o la cumpărături. Vrea să-şi renoveze casa.

  • catalin cazacu tatuaje iubita

    Cuvântul lui Cătălin Cazacu nu mai valorează nimic în faţa iubitei lui! Degeaba i-a promis marea cu sarea, căci la televizor Ana Roman nu a văzut vreo davadă de dragoste, ci dimpotrivă! A constatat că partanerul ei încearcă să o cucerească pe Claudia Pavel, aka Cream. Nici gesturile pe care el le-a făcut în relaţie cu puţin timp înainte de "Exatlon" nu mai cântăresc mare lucru. Acum e mai limpede ca niciodată că sportivul nu pune preţ pe declaraţii de dragoste şi promisiuni.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1