Ce spune fata lui Gabriel Cotabiţă despre mutarea artistului la Spitalul Elias

aela_si_gabi_cotabita.jpg

gabriel cotabita aela cotabita declaratii
Gabriel Cotabiţă şi fiica cea mare, Aela
foto: arhiva personală

O lună de zile a fost internat Gabriel Cotabiţă la Spitalul Floreasca. Şi-a revenit miraculos după stopul cardio-respirator pe care la suferit la 8 mai în sala de fitness a unui hotel din Capitală , iar marţi a fost mutat la Spitalul Elias. Aici va face recuperare logopedică şi motorie.

Potrivit unor surse medicale citate de Mediafax, artistul are nevoie de recuperare logopedică şi motorie, incluzând kinetoterapie şi fizioterapie. Cotabiţă va sta internat în Clinica de Recuperare Medicală de la Spitalul Elias, condusă de profesor dr. Mihai Berteanu.

Pacientul se află în stare generală bună, echilibrat respirator și hemodinamic, cu mobilitate prezentă și se alimentează oral. În cursul acestei dimineți (n.r. marți), a fost transferat la Spitalul Elias pentru tratament de specialitate și recuperare complexă”, potrivit unui comunicat al Spitalului Floreasca. Fiica lui Cotabiţă, Aela, a ţinut  să mulţumească înregii echipe de medici care s-a ocupat ca tatăl ei să-şi revină şi să poată înceapă recuperarea. 

"Mulțumim întregii echipe a Spitalului Floreasca care a fost alături de noi trup și suflet și în special medicilor deosebiți care l-au ajutat pe tata să ajungă până în acest punct al refacerii sale: Prof. Dr. Ioana Grințescu, dna Dr. Cristina Teodorescu și în mod deosebit Prof. Dr. Viorel Poalelungi și dnei. Dr. Dana Pavelescu. Începând de astăzi, continuăm drumul alături de o echipă excepțională a spitalului Elias, care îl va ghida și sprijini pe tata pe parcursul procesului de recuperare", a scris Aela pe contul ei de pe reţeaua de socializare.  

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1