Ce spune câștigătorul Eurovision despre decizia lui Mihai Trăistariu

ovidiu_anton.jpg

ovidiu anton mihai traistariu eurovision
Ovidiu Anton a câștigat Selecția Națională Eurovision 2016
Foto: Facebook

Ovidiu Anton (33 de ani) este artistul care va reprezenta România la Stockholm, în Suedia. În fiecare an, după Selecția Națională Eurovision apar nemulțumiri și acuzații din partea concurenților care voiau să fie câștigători. Cel mai supărat a fost Mihai Trăistariu (39 de ani), care a declarat că vrea să facă plângere la Parchet deoarece, spune el, au fost fraudate voturile.

Ovidiu Anton nu e deranjat că Mihai Trăistariu se simte nedreptățit. Câștigătorul Selecției Naționale Eurovision susține că știe ce înseamnă să pierzi și nu îl judecă pe colegul său.

eurovision-2016-7.jpg

eurovision 2016
Trăistariu crede că voturile publicului au fost fraudate
foto: Tatiana Solomon

 

„Multă lume a încercat să inflameze relaţia dintre noi, dar eu cu Mihai ne ştim de la Cerbul de Aur din 2005 şi ne respectăm. Mi-a dat mesaj de ziua mea… Nu îmi place să comentez. Mie îmi place să fiu prieten cu ceilalți artişti. E dreptul lui să facă declaraţii. Şi eu am avut într-un an o problemă când nu mi-au mers voturile. Încercau prietenii mei şi nu intrau, nu ştiu dacă au fost erori, dacă au fost rele intenţii. Anul acesta nu mai este problema mea, dar eu ştiu ce înseamnă să pierzi. E greu să pierzi Eurovisionul. Îi înţeleg pe toţi şi sper din toată inima ca toţi cei care încearcă până la urmă să reuşească”, a declarat Ovidiu, într-un interviu acordat pentru ziarulring.ro.

ovidiu_si_mihai.jpg

ovidiu anton eurovision 2016
Ovidiu și Mihai sunt prieteni
Foto: Facebook

„Nu e nimic satanic în piesa mea”

 

Mai mulți preoți l-au critica pe Ovidiu Anton, susținând că semnul afișat de el este satanic și că versurile melodiei lui sunt împotriva religiei. Artistul nu e de aceeași părere.

„Nu e nimic satanic în piesa mea. Preoţii să comenteze cât vor ei, asta nu înseamnă că mă şi interesează… Nu este niciun atac asupra religiei. Unii se leagă de semnul mâinii, care este o semnătură, o imagine a rockului, cea cu două degete. Provine din mai multe culturi. În cea heavy metal a intrat prin prestaţia lui Ronnie James Dio, care i-a luat locul lui Ozzi Osbourne la Black Sabbath. El avea ca brand semnul victoriei. După ce a plecat, a venit Ronnie James Dio, care trebuia să aibă şi el un semn, un brand, şi a folosit acest “malocchio”, care vine din religie, fiind folosit ca să alunge privirea diavolului. În Antichitate era un semn considerat că alungă privirea diavolului şi îl folosea bunica lui când îi făcea rugăciunea. El a luat acest semn şi l-a adoptat ca simbol al muzicii rock, nu al răului”, a mai spus Ovidiu Anton pentru sursa citată.

Loading...

Citește și

 • vanotek eurovision 2016

  Cea mai comercială piesă de la Eurovision nu a reuşit să treacă de finală, dar sigur a rămas pe buzele multor români. La Selecţia Naţională de duminică, de la Baia Mare, Vanotek feat. The Code & Georgian au făcut Sala Sporturilor din Baia-Mare să vibreze sub acordurile melodiei lor „I'm coming home". Deşi au strâns 4.700 de voturi, trupa s-a mulţumit cu un loc secund, ratând la mustaţă calificarea la Stockholm.

 • randi juriu eurovision mihai traistariu

  Un membru al juriului Selecţiei Naţionale Eurovision 2016 îi bate obrazul lui Mihai Trăistariu (39 de ani). Supărat-foc că nu va reprezenta România la concursul care anul acesta se desfășoară în Suedia, cântăreţul acuză membrii juriului că au influenţat votul publicului prin comentariile despre piesa lui, „Paradisio”.

 • Joi (11 februarie) au fost anunţate cele 12 melodii finaliste care vor intra în Selecţia Naţională Eurovision 2016. În cursă, au fost înscrise 94 de piese, din care juriul a ales doar 12 . Câştigătoarea selecţiei naţionale va ajunge pe scena de la Stockholm,.

 • eurovision finalisti

  Duminică (6 martie) a avut loc Finala Eurovision România 2016. Câștigătorul adiției din acest an este Ovidiu Anton (33 de ani). Solistul va reprezenta România la etapele finale ale competiției, în Stockholm (Suedia), în luna mai.

 • Ovidiu Anton eurovision romania 2016

  Ovidiu Anton (33 de ani), fost concurent la cea de-a doua ediție „Școala Vedetelor”, este unul dintre cei mai insistenți soliști în cursa pentru Eurovision. Artistul a mărturisit, pentru Click!, că participă anul acesta cu o melodie cu un mesaj social puternic.

 • Ovidiu Anton Finala Eurovision Romania 2016

  Click! îți spune cine este Ovidiu Anton (33 de ani), solistul care a câștigat Finala Eurovision România 2016 și va merge în Suedia, pentru a reprezenta România în etapele finale ale competiției. Solistul este căsătorit și are o fetiță foarte frumoasă.