Ce spune Andra despre noul ei scaun de jurat: "Îmi imaginez viitorul micului artist!"

andra.jpg

Inna, vedete in sutien, "Vocea Romaniei Junior", Inna la PRO TV, tinute sexy la televizor, soliste sexy, antrenori Vocea Romaniei
Andra, fericită că le poate da copiilor o şansă să devină cunoscuţi
Foto: Pro TV

Au mai rămas câteva zile până la debutul noii emisiuni de talente dedicate copiilor de la Pro Tv. Vocea României Junior va începe din 26 februarie, iar tot de atunci începe şi misunea grea pentru cei trei juraţi, Andra, Marius Moga şi Inna. Soţia lui Cătălin Măruţă s-a lansat de la o vârstă fragedă şi consideră că noul ei rol în emisune este de a-i ajuta pe copii să facă o carieră din pasiunea lor pentru muzică.

Niciun concurs nu e lipsit de drame şi nici Vocea României Junior nu face excepţie. Noua producţie care s-a filmat deja va intra în casele românilor din 26 februarue. Până atunci, Andra, una dintre juratele show-ului a povestit, cum vede ea acest concurs pentru micuţii talentaţi.  

"Când stau pe scaunul roşu de la Vocea României nu mai văd şi nu mai aud decât vocea concurentului de pe scenă. Mă concentrez foarte tare, uneori chiar închid ochii, şi încerc să îmi imaginez viitorul acelui mic artist, că să ştiu dacă apăs sau nu pe buton şi întorc scaunul. Ceilalţi antrenori fac acelaşi lucru, adică fiecare se gândeşte la echipa lui. Când vine vorba de muzică, eu sunt foarte competitivă şi lupt pentru ce îmi doresc", a aspus arzista într-un interviu acordat www.ziarulring.ro.

Întrebată fiind dacă ar fi aleas la începutul carierei sale acest concurs pentru a se afirma, Andra a fost foarte categorică. "Cu siguranţă, da. Să fii pe o scenă atât de importantă este deja o realizare, să te vadă publicul, producătorii, compozitorii. Deja e o lansare cum nici nu puteam visa acum 10-15 ani. Sunt formate ideale pentru cei la început de drum. Şi dacă nu iei marele premiu, e o experienţă din care înveţi multe", a completat cântăreaţa pe care o veţi vedea în scaunul de jurată din 26 februarie. 

loading...
Loading...

Citește și

 • inna marius moga

  Cu siguranță, "Vocea României" este unul dintre cele mai urmărite show-uri din România. Cum succesul de care se bucură a adus audiențe record pentru PRO TV, postul de televiziune încearcă să dea lovitura și cu varianta pentru copii, "Vocea României Junior". Filmările au avut loc deja, dar telespectatorii vor putea urmări emisiunea de abia în primăvara lui 2017.

 • juriu vocea romaniei

  Andra, Marius Moga şi INNA, juraţii primului sezon al emisiunii „Vocea României Junior” sunt gata să dea startul show-ului de la Pro TV. La fel sunt şi Mihai Bobonete şi Robert Tudor, gazdele concursului cu pitici!

 • Inna, vedete in sutien, "Vocea Romaniei Junior", Inna la PRO TV, tinute sexy la televizor, soliste sexy, antrenori Vocea Romaniei

  Cu vedere la decolteu Aşa îi jurizează solista pe puştanii care vor presta pe scenă, la noul show de primăvară, de la PRO TV. Click! îţi arată poze de la filmări.

 • vocea romaniei junior

  Pro tv a achiziționat formatul The Voice Kids şi începe preselecţiile pentru cele mai bune voci. Vocea României a căutat și continuă să caute talente, iar, în sezonul cu numărul cinci, concurenții au demonstrat că doar vocea contează. Acum este rândul copiilor să își etaleze calităţile vocale într-un format de succes internațional, care le este dedicat!