Ce spun astrele despre fiul Valentinei Pelinel

valentina_pelinel.jpg

valentina pelinel copil cristi borcea
Valentina este însărcinată în cinci luni
Foto: Facebook

2016 este văzut în astrologia chinezească drept un an al evoluției, întrucât Maimuța de Foc, semnul în care ne vom afla până în 27 ianuarie 2017, este o zodie care stimulează creativitatea. Vedetele care vor naște în acest an pot aduce pe lume viitoare genii.

Valentina Pelinel, Andreea Tonciu, Adela Popescu, Sore sunt doar câteva dintre vedetele care vor deveni mămici în 2016. De luni, 8 februarie, am intrat în Anul Maimuței de Foc și, potrivit horoscopului chinezesc, copiii născuți în acest an vor avea caracteristicile focului yang. Vor fi niște oameni optimiști, temperamentali, impulsii, generoși, prietenoși, nerăbdători și energici, care vor aduce schimbări în viețile celor din jur.

Cristina Groza, maestru internaționl de Feng Shui și Coloanele Destinului, a explicat, pentru ziarulring.ro, care sunt caracteristicile copiiilor născuți în acest an: „Toţi copiii care se vor naşte în acest an vor avea destinul sub o stea academică, adică vor fi cercetători, inventatori, vizionari, buni analişti şi formatori. Einstein este un exemplu de persoană care a avut în destin o astfel de stea academică. Copiii care se vor naşte în luna august vor fi şi mai înzestraţi, având încă o stea academică prin dublarea elementului lunii (august fiind Luna de maimuţă). Cei născuţi în lunile martie, aprilie şi octombrie primesc, pe lângă steaua academică, şi o stea a virtuţii. Acest aspect le dă blândeţe, charismă, protecţie divină şi deschidere spirituală. Mulţi dintre aceşti copii pot alege căi spirituale; pot ajunge preoţi, călugări cu har sau persoane publice cu multă influenţă şi priză la public”.

 

Loading...

Citește și

 • În palmaresul Valentinei Pelinel sunt doi bărbaţi super-cunoscuţi, bogaţi şi care au prenumele Cristi. Unul este Boureanu şi a fost politician, iar celălalt- Borcea, fostul patron de la Dinamo pe care îl va face tată de băiat. Totuşi, prima iubire este cea mai importantă şi nu se uită.

 • borcea pelinel

  Click! a dezvăluit zilele trecute faptul că Valentina Pelinel se iubeşte cu Cristi Borcea din 2010, atunci când ambii erau căsătoriţi. Dinamovistul cu Mihaela, cea care i-a dăruit trei copii, dar de care s-a separat oficial în 2011, iar manechinul cu politicianul Cristian Boureanu, de care a divorţat în 2014. Puţini ştiu însă faptul că Valentina a mai rămas însărcinată o dată cu Borcea, în urmă cu cinci ani.

 • Numele lui Cristi Borcea este pomenit zilele astea mai des decât oricare altul. E şi normal, dacă ne gândim că fostul şef de la Dinamo a reuşit performanţa să lase însărcinate două femei, nevasta, Alina, şi amanta, Valentina Pelinel, în timp ce el se află la închisoare.

 • valentina pelinel

  Femeia voluptuoasă de acum nu are nimic în comun cu fetişcana de odinioară, cu buze subţiri şi sâni cât pumnul. Valentina Pelinel nu a recunoscut niciodată că ar fi apelat la bisturiu, dar pozele sunt mai mult decât grăitoare. Astfel, când lui Cristi Borcea i s-au aprins călcâiele după ea, blondina era deja „tunată”, fix pe gustul lui.

 • valentina pelinel boureanu cristi borcea

  Valentina Pelinel i-a cucerit inima lui Cristi Borcea la nunta ei cu Cristian Boureanu, în vara anului 2007, la Grădina Botanică. Au dansat, au glumit, și-au aruncat priviri senzuale și au făcut schimb de numere de telefon.

 • Altădată bune prietene, acum au ajuns să-şi tranşeze problemele în instanţă. Valentina Pelinel a anunţat că o va da în judecată pe Monica Tatoiu, după ce aceasta a făcut afirmaţii "nepotrivite" despre copilul ei.

 • pelinel

  Ce nu a reuşit cu Cristi Boureanu a reuşit cu un alt Cristi, şi anume Borcea! Valentina Pelinel s-a chinuit ani întregi să-i facă fostului soţ un copil, însă blonda şi-a îndeplinit dorinţa cu actualul bărbat din viaţa ei. Surse din anturajul blondinei au povestit pentru Click! că Borcea i-ar fi dat un inel de 20.000 de euro.

 • Valentina Pelinel şi-a atras numai critici de când a anunţat la începutul lunii ianuarie că e gravidă, iar copilul ar fi al lui Cristi Borcea. Invitată joi (21 ianuarie) în emisiunea ''Star Magazin'', de la Antena Stars, Monica Tatoiu a dezvăluit că Valentina şi-a premeditat despărţirea de politicianul Cristian Boureanu, lucru care nu i-a picat tocmai bine viitoarei mămici.

 • valentina pelinel

  Chiar dacă este închis într-o celulă de câţiva metri pătraţi, pe care o împarte cu cel puţin trei persoane, Cristi Borcea îşi doreşte ca femeia care-i va dărui al şaptelea moştenitor să trăiască în lux. În toamna anului trecut, afaceristul a mutat-o pe Valentina Pelinel într-un penthouse pentru care plăteşte chirie de 3.000 de euro.

 • valentina cristi borcea

  Valentina Pelinel a dat tonul unui întreg scandal atunci când a dezvăluit că este însărcinată. După ce a fost surprinsă făcându-i vizite lui Cristi Borcea la închisoare, au apărut numeroase speculații conform cărora chiar fostul acționar dinamovist al fi tatăl bebelușului. Valentina nu a infirmat zvonurile, dar nici nu le-a confirmat. A spus doar că a fost o decizie asumată, atât de ea, cât și de tatăl pruncului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1