Ce soț chipeș are Andreea Esca! Uite cum arăta în tinerețe

andreea esca.jpg

andreea esca alexandre eram
Andreea Esca și Alexandre Eram, la un eveniment monden din 2015
foto: Sever Gheorghe

Andreea Esca și Alexandre Eram sunt soț și soție de 15 ani. Cei doi s-au căsătorit în aprilie 2000, cu câteva luni înainte să se nască primul lor copil, Alexia. Cum sfârșitul anului reprezintă un moment al bilanțurilor, vedeta PRO Tv a găsit în cutia cu fotografii o imagine de colecție cu soțul ei, de pe vremea când erau doar iubiți, cu 18 ani mai tineri.

”Eram. Fostul meu”, a scris Andreea Esca enigamatic pe contul personal de Instagram, în dreptul imaginii care-l înfățișează pe Alexandre Eram, în versiunea sa mai tânără. Prezentatoarea celui mai important jurnal de știri d ela Pro Tv a revenit cu o precizare care i-a liniștit pe fanii ei: ”Actualmente soț”.

sot_andreea_esca.jpg

alexandre eram
Alexandre Eram, soțul Andreei Esca
foto: arhiva personală

 

Alexandre Eram este ”român” prin adopție. Omul de afaceri locuiește în România de 23 ani. Înalt, brunet, cu un zâmbet cuceritor, bărbatul a fost remarcat de Andreea Esca la o petrecere în urmă cu 18 ani. Atunci, vedeta de televiziune a aflat că Alexandre Eram conduce fabrica de confecții unde erau realizate costumele pentru PRO Tv. Trei ani mai târziu, cei doi s-au căsătorit, iar la câteva luni după nuntă a venit pe lume Alexia (15 ani). După alți trei ani s-a născut fiul cuplului, Aris (12 ani).

andreea_esca_nunta.jpg

andreea esca alexandre eram
Andreea Esca s-a căsătorit cu Alexandre Eram în 2000
foto: arhiva personală

 

Soțul celei mai cunoscute prezentatoare de știri din România este managing partner al unei companii care deține o fabrică de confecţii la Galaţi, un lanţ de magazine pentru copii, o reţea de distribuţie de produse cosmetice, o reţea de magazine de cosmetice şi câteva siteuri pentru copii. Alexandre Eram călătorește d ecând se știe și iubește România.

"Probabil avem călătoria în sânge. Sunt născut în America, am studiat în Germania, în Anglia, părinţii mei sunt în Franţa, iar eu m-am stabilit aici. Şi tatăl meu a avut o viaţă la fel. El este armean, a fugit din Armenia, a ajuns la Paris, a făcut École des Beaux-Arts, a plecat şi a câştigat un concurs în America, a construit World Trade Center, unul dintre turnurile care astăzi nu mai sunt", a declarat Alexandre Eram într-un interviu pentru Mediafax.

Loading...
 
 

Citește și

 • andreea esca 1 decembrie 20 de ani

  Mai ceva ca la un examen important este Andreea Esca de 1 Decembrie. Figura emblematică a Pro Tv se pregăteşte să îmbrace celebrul sacou roşu şi să rostească "Bună seara, Bucureşti! Bună seara, România!". De 20 de ani, ştirista le dă întâlnire telespectatorilor la ora 19.00, iar în câteva zile, va fi din nou cuprinsă de emoţii uriaşe, căci va intra în studio de Ziua Naţională a Românilor.

 • andreea esca

  Andreea Esca (43 de ani) este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri. De la cei mai tineri, la cei mai bătrâni, toți au văzut-o măcar o dată pe sticlă, prezentând știrile de la ora 19.00. Cu toate acestea, televiziunea îi aduce și anumite dezavantaje prezentatoarei.

 • andreea esca craciun paris bunici

  Ca în fiecare an, sărbătoarea Crăciunului o găsește pe Andreea Esca în sânul familiei. Anul acesta, știrista Pro Tv a ales o destinație periculoasă pentru a-l întâlni pe Moș Crăciun. Prezentatoarea tv a plecat împreună cu soţul ei, Alexandre Eram, şi cei doi copii, Alexia şi Aris, la Paris pentru a fi alături de bunicii de acolo.

 • andreea esca vacanta iordania franta

  Este sezonul vacanțelor pentru vedetele din showbiz-ul românesc. Unele dintre ele aleg litoralul românesc, altele optează pentru locuri mai exotice. Andreea Esca (42 de ani) alege locațiile unde să se relaxeze după un criteriu inedit.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1